HomeΚΡΗΤΗΑναζητούν το δράστη του φονικού στο Καστέλι- Γνωστός ο οξύθυμος χαρακτήρας του

Αναζητούν το δράστη του φονικού στο Καστέλι- Γνωστός ο οξύθυμος χαρακτήρας του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 61χρονου, που δε δίστασε, εξαιτίας κτηματικών διαφορών, να πυροβολήσει εξ επαφής και να σκοτώσει το απόγευμα της Τρίτης τον 58χρονο συγχωριανό του στο Μπιτζαριανό.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν από την πρώτη στιγμή στο χωριό, έχουν οργώσει σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη, αν και όπως εκτιμάται, ο ίδιος με δικηγόρο θα παραδοθεί στις αρχές.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν επικεντρωθεί στις μαρτυρίες δύο νεαρών ανδρών, οι οποίοι, όπως φαίνεται ήταν παρόντες στο άγριο έγκλημα.

Το χρονικό

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε περιοχή, όπου και οι δύο διαθέτουν χωράφια, προκειμένου, όπως εκτιμάται, να λύσουν τις διαφορές, που τους χώριζαν τα τελευταία χρόνια και γίνονταν συχνά η αφορμή για καβγάδες.

Κανείς όμως δε μπορούσε να φανταστεί, τι θα ακολουθούσε.

Κάποια στιγμή κι ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο 61χρονος έβγαλε το περίστροφο που κρατούσε και εξ επαφής πυροβόλησε τον 58χρονο στο πρόσωπο, με το θάνατο του να είναι ακαριαίος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση