HomeHL-TOPΣε εξέλιξη οι έρευνες για το… καρτέρι θανάτου στο Τσιφουτ Καστέλλι

Σε εξέλιξη οι έρευνες για το… καρτέρι θανάτου στο Τσιφουτ Καστέλλι

Καλά στην υγεία του ο 23χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την διαλεύκανση του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Τσιφούτ Καστέλλι του δήμου Γόρτυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί θεωρούν πως πίσω από αυτήν την απόπειρα ανθρωποκτονίας βρίσκονται συγγενικά πρόσωπα του 23χρονου με τα οποία και στο παρελθόν είχαν προστριβές.

Μάλιστα εξετάζουν προσεκτικά ανάλογο περιστατικό που σημειώθηκε πριν από ένα χρόνο στην περιοχή με φερόμενο δράστη τον 23χρονο τραυματία.

Εκτός κινδύνου

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη νοσηλεύεται ο 23χρονος που δέχτηκε πυροβολισμούς ενώ κινούνταν με το όχημα του σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έχει πειραχθεί κάποιο ζωτικό του όργανο και ο τραυματίας είναι αιμοδυναμικά σταθερός, όπως δήλωσε και η γιατρός του Κέντρου Υγείας Χάρακα Εύα Λαδουκάκη.

Τόσο στο νοσοκομείο όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γόρτυνας ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Μ. Τρίτης όταν ο 23χρονος ενώ κινούνταν με το 4χ4 όχημα του στο χωριό Τσιφούτ Καστέλι, δέχτηκε βροχή πυροβολισμών από καλάσνικοφ και όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, σώθηκε από «θαύμα».

Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε από συγγενικά του πρόσωπα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και από εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν πάρει ακόμα καταθέσεις ωστόσο γνωρίζουν την ταυτότητα των δραστών.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει την περιοχή

Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην περιοχή προσπαθώντας να συλλέξει κάλυκες από τον τόπο του αιματηρού επεισοδίου αλλά και μαρτυρίες από τους κατοίκους της περιοχής.

Από τα ευρήματα φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ότι εκτός από καλάσνικοφ χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες και πιστόλι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση