HomeΣΠΟΡTέλος o Ιγκόρ Τούντορ από τον ΠΑΟΚ

Tέλος o Ιγκόρ Τούντορ από τον ΠΑΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια συνεργασία που πέρασε από… σαράντα κύματα, ολοκληρώνεται και επίσημα πλέον, με τον Ιγκόρ Τούντορ να αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το διαζύγιο, αναφέροντας ως αιτίες τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τα υποτιμητικά σχόλια για την ποιότητα της ομάδας.

Ο Τούντορ ενημερώθηκε το μεσημέρι για την απόφαση της διοίκησης και τη θέση του θα πάρει ως το τέλος της περιόδου ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος «προάγεται» από τη θέση του προπονητή της Κ20 στην πρώτη ομάδα. Ντεμπούτο θα κάνει κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν».

Ο Τούντορ έμεινε στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε 45 παιχνίδια, με απολογισμό 17νίκες, 17 ισοπαλίες και 10 ήττες. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μία μέρα μετά την άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών της Super League, μετά το τέλος της οποίας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, δήλωσε ότι ο Σαββίδης έδιωξε τον Τούντορ.

Η απόφαση, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, είχε παρθεί μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, απλά θέλησαν να μεσολαβήσει διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, ώστε να επικυρωθεί η εξέλιξη. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης επιβεβαίωνε τον διάλογο που είχε με τον Σάββα Θεοδωρίδη στο περιθώριο της συνάντησης των ιδιοκτητών, στη Λίγκα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση