HomeΚΡΗΤΗΠροφυλακίστηκαν για το βιασμό της 17χρονης στη Σητεία, οι δύο νεαροί

Προφυλακίστηκαν για το βιασμό της 17χρονης στη Σητεία, οι δύο νεαροί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο νεαροί άνδρες από τη Βουλγαρία, κατηγορούμενοι για το βιασμό της 17χρονης κοπέλας στη Σητεία, την περασμένη Παρασκευή.

Οι δύο άνδρες, 27 και 35 χρόνων αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της απολογίας τους στον ανακριτή Λασιθίου, ισχυρίστηκαν ότι πράγματι υπήρξε σεξουαλική επαφή με την 17χρονη, υποστήριξαν όμως ότι η ανήλικη κοπέλα τους ακολούθησε … με τη θέλησή της και συναίνεσε στη διαδοχική επαφή! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της απολογίας τους οι δύο άνδρες προσπάθησαν να επιρρίψουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον.

Οι ισχυρισμοί τους πάντως, δεν έπεισαν τον ανακριτή, ο οποίος αποφάσισε την προφυλάκισή τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες, την περασμένη Παρασκευή, αφού προσέγγισαν την ανήλικη κοπέλα, η οποία είναι άτομο με νοητική υστέρηση, με κάποιο πρόσχημα την έπεισαν να τους ακολουθήσει και αφού την επιβίβασαν σε ΙΧ αυτοκίνητο, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, έξω από τη Σητεία, όπου – σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας και της οικογένειάς της – την υποχρέωσαν να έρθει σε επαφή μαζί τους, διαδοχικά. Στη συνέχεια, αφού επιβιβάστηκαν ξανά στο αυτοκίνητο, την εγκατέλειψαν σε άλλο σημείο, στα περίχωρα της πόλης.

ΦΩΤΟ αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση