HomeΚΡΗΤΗΟμαλά η εκλογική διαδικασία στην Κρήτη – Συνεχίζεται η ψηφοφορία

Ομαλά η εκλογική διαδικασία στην Κρήτη – Συνεχίζεται η ψηφοφορία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία σε επίπεδο Κρήτης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα εκλογικά τμήματα έχουν ανοίξει και οι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα. Και αυτή τη φορά υπήρξαν σε κάποιες περιπτώσεις «απουσίες» μελών εφορευτικών επιτροπών, ωστόσο η ψηφοφορία δεν εμποδίζεται από το γεγονός αυτό. Η προσέλευση των ψηφοφόρων αναμένεται να κορυφωθεί, όπως συμβαίνει συνήθως λίγο πριν από το μεσημέρι, ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία επιλέγουν να ψηφίσουν λίγο μετά τις 10:30.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογείς στην Κρήτη είναι 530.287 οι οποίοι θα ψηφίσουν σε 1149 εκλογικά τμήματα. Οι εκλογείς του άρθρου 27, δηλαδή στρατιωτικοί κλπ είναι 3.125, ενώ οι ετεροδημότες που ψηφίζουν στην Κρήτη ανέρχονται σε 1186 άτομα. Οι ετεροδημότες εκλογείς Περιφέρειας που ψηφίζουν εκτός Κρήτης είναι 6.960.

Τα εκλογικά αποτελέσματα σε τοπικό επίπεδο, θα μεταδίδονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της Περιφέρειας Κρήτης, www.crete-ekloges.gr και σε αυτήν θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση μέσα ενημέρωσης και πολίτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση