HomeΚΡΗΤΗΓ. Παπανδρέου: «Ας ξαναβρεθούμε – Να γίνουμε εμείς η Αλλαγή που οραματιζόμαστε ξανά»

Γ. Παπανδρέου: «Ας ξαναβρεθούμε – Να γίνουμε εμείς η Αλλαγή που οραματιζόμαστε ξανά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο πλαίσιο της έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Ατλαντίς.

Η αίθουσα είναι κατάμεστη από κόσμο ενώ λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο Γιώργος Παπανδρέου του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Αυτή την ώρα ο κ. Παπανδρέου δίνει την δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2010.

PAPA

«Η χώρα θα σταθεί στα πόδια της όταν δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά μνημόνιο. Αν δεν φτιάξουμε κράτος και θεσμούς που θα προστατεύουν το συλλογικό καλό θα είμαστε πάντα ευάλωτοι σε τρόικες και μνημόνια», επεσήμανε ο κ. Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι «αργά ή γρήγορα από το μνημόνιο θα βγούμε. Αν όμως θέλουμε να ξεριζώσουμε το κακό από τη ρίζα θα πρέπει να αλλάξουμε αυτά που μας οδήγησαν στο μνημόνιο και την κρίση»

Νωρίτερα ο Φ. Πετσάλνικος ανέφερε στην ομιλία του ότι «αυτή η έκθεση δεν είναι ένα πολιτικό μνημόσυνο. Αυτή η έκθεση αποτελεί μία αφετηρία για μία νέα πορεία της χώρας».

226800

Ο κ. Πετσάλνικος ξεκίνησε την ομιλία του παρουσιάζοντας την πολιτική διαδρομή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πρόσφατα πολιτικά γεγονότα της Ελλάδος ενώ χαρακτήρισε την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2010 ως ανατροπή.

Την ίδια ώρα επεσήμανε ότι «ακρωτηριάστηκε το ΠΑΣΟΚ για να μην ακρωτηριαστεί η χώρα» (δείτε εδώ).

Το παρόν στα εγκαίνια δίνουν παλαιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο  περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και βουλευτές παλαιοί και νέοι του ΠΑΣΟΚ αλλά και παλαιοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης όπως οι κ.κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη και Γιάννης Κουράκης (δείτε εδώ).

Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρόντες στην έκθεση είναι πολλοί νέοι .

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση