HomeHL-SportsΠαναθηναϊκός – Κορτράικ 2-1

Παναθηναϊκός – Κορτράικ 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους. Οι «πράσινοι» με σφιχτή άμυνα και προσπάθεια ανάπτυξης από τα φτερά άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Άλτμαν, ενώ στο 32’ η Κορτράικ ισοφάρισε με τον Σεβαλιέ. Τη νίκη στον Παναθηναϊκό χάρισε στο 42’ με πέναλτι ο Μολίνς, το οποίο κέρδισε ο Κουλιμπαλί.

Οι «πράσινοι», που αγωνίστηκαν χωρίς τον Κουρμπέλη, έδειξαν καλά στοιχεία ειδικά στο πρώτο μέρος, προσπαθώντας να κυκλοφορήσουν γρήγορα την μπάλα με ανάπτυξη από τα άκρα. Κάπως έτσι έφτασαν και στα δύο γκολ.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 28΄, όταν ο Λουντ σέντραρε από αριστερά και ο Άλτμαν με ωραία κεφαλιά σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των «πράσινων».

Η Κορτράικ ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Σεβαλιέ, τον οποίο έχασαν οι αμυντικοί, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 42΄ ο Μολίνς με πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Κουλιμπαλί σε ανατροπή από τον Βερμπόμ. 

Γκολ: 28′ Άλτμαν, 42′ πεν. Μολίνς – 32′ Σεβαλιέ

Κίτρινες κάρτες:
 Ρέις, Μολέδο

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος (66′ Στιλ), Κουλιμπαλί (66′ Τελάντερ), Χουλτ (76′ Βέμερ), Κουτρουμπής (66′ Μολέδο), Κολοβέτσιος (59′ Ευαγγέλου), Ζέκα (59′ Δώνης), Ρέις (73′ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάννης (60′ Στάικος), Λουντ (76′ Εμμανουηλίδης), Άλτμαν (59′ Πίστας), Μολίνς (66′ Ρινάλντι).

Κορτράικ (Γιάννης Αναστασίου): 
Μπρουσέζε (60′ Νταέν), Κουμορτζί (82′ Λεπουέν), Κοβάσεβιτς, Ρουζό (82′ ), Σεβαλιέ (60′ Καμίνσκι), Στογιάνοβιτς (60′ Κέιτζ), Βαν ντερ Μπρούγκεν, Λεπουέν, Χόσα (29′ Ατζαγκούν), Βερμπόμ (60′ Ντε Σμετ), Ουαλί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση