HomeΣΠΟΡΠαναιγιάλειος Κισσαμικός 1-0

Παναιγιάλειος Κισσαμικός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάθε άγχος σχετικά με το αν θα είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Β’ Εθνική έδιωξε ο Παναιγιάλειος, καθώς την Κυριακή  νίκησε εντός έδρας τον Κισσαμικό με 1-0 και με 38 βαθμούς σε 31 αγώνες «κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή του, όντας 9ος.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου μετρά 33 βαθμούς στη 13η θέση και δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα, αν και είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι Αιγιώτες είχαν την πρώτη σημαντική τους ευκαιρία στο 12ο λεπτό, καθώς ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Λαζαρίδης απομάκρυνε εντυπωσιακά την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Στογιάνοφ σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Ρότα έβαλε την κόντρα και ο κίνδυνος πέρασε για τα καρέ του Γκαραβέλη.

Στο 25′ ο Κρητικός βρήκε στην πλάτη της άμυνας του Κισσαμικού τον Τσιλιγκίρη, ο οποίος έκανε αδύναμο πλασέ και ο Λαζαρίδης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα, για να απαντήσουν στις ευκαιρίες οι Κρητικοί τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Σελινιωτάκης πήρε την μπάλα μετά από λάθος του Ντέμο και τροφοδότησε τον Στογιάνοφ, το βολέ του οποίου, ωστόσο, έφυγε άουτ.

Στο 42′ ο Στογιάνοφ έκανε νέο σουτ από δύσκολη θέση και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παναιγιάλειος είχε καλή ευκαιρία, με τον Τσιλιγκίρη να πλασάρει στην κίνηση και τον Λαζαρίδη να μπλοκάρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο για μισή ώρα οι παίκτες των δύο ομάδων δεν μπόρεσαν να χαρίσουν συγκινήσεις σε όσους παρακολουθούσαν το ματς, για να φτάσουμε στο 75′ όταν ο Λαζαρίδης έδιωξε με το ένα χέρι το σουτ του Τσιλιγκίρη, που γύρισε το σώμα του μετά τη σέντρα του Σκαρτσίλα.

Ένα λεπτό αργότερα οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού έφτασαν στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τον Τσιλιγκίρη να κάνει την ατομική προσπάθεια και να σεντράρει την κατάλληλη στιγμή, με τον Γκούφα να σκοράρει με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι.

Οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο 90′ ο Ρότα έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα ύστερα από προσπάθεια των φιλοξενούμενων, για τους οποίους αποβλήθηκε ο Μπουγαΐδης στο 90’+1 με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι ενώ έφευγε στον πάγκο, αφού τον αντικατέστησε ο Ενγκουέμ!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπλούνας του Συνδέσμου Φθιώτιδας με βοηθούς τον Πυργάκη του Συνδέσμου Κορινθίας και τον Δόσκορη του Συνδέσμου Φθιώτιδας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο (90’+2 Ρέλλας), Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας (69′ Σκαρτσίλας), Μωυσίδης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης (80′ Τρίγκας), Μπρους, Κρητικός.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κουρέλλας, Τσοντάκης (85′ Βλάχος), Μπουγαΐδης (90’+1 Ενγκουέμ), Παντελάκης, Γκούμας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Νικόλτσης (68′ Μίλιτς), Μάντζης, Στογιάνοφ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση