HomeHL-SportsΚισσαμικός Πλατανιάς 2-2

Κισσαμικός Πλατανιάς 2-2

Ο Πλατανιάς άνοιξε νωρίς το σκορ, βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ της «χρυσής αλλαγής» του Βοσνιάδη, Νίκο Βρεττό, αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυνατές συγκινήσεις, εναλλαγές συναισθημάτων και στο τέλος… ισοπαλία! Ο λόγος για το χανιώτικο ντέρμπι της Football League ανάμεσα σε ΑΟΧ-Κισσαμικό και Πλατανιά στην κοινή τους έδρα στα Περιβόλια, που έληξε απόγευμα της Πέμπτης  χωρίς νικητή…

Μια χορταστική ισοπαλία με 2-2, που έκρυβε ανατροπές και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό στο ματς, με το οποίο έπεσε η αυλαία της 20ής αγωνιστικής της φετινής συναρπαστικής Β’ Εθνικής.

Ο τυπικά φιλοξενούμενους Πλατανιάς μπήκε καλύτερα μέσα στο χορτάρι, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και βρέθηκε στη θέση του οδηγού, ωστόσο, η ομάδα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη αφυπνίστηκε και έβγαλε αντίδραση από τα μισά του α’ ημιχρόνου.

Ωστόσο, το 0-1, που είχε διαμορφωθεί από το 9’ με πλασέ του Νίλι, έπειτα από γκάφα του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου δεν άλλαξε…

Τέρμα, που θα μπορούσε να έχει έρθει για τους «κόκκινους» του Γιάννη Τάτση και ακόμα νωρίτερα, καθώς στο 5’ είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Λουκίνα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν… Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός ήταν σαφέστατα καλύτερος και το έδειξε εξ αρχής έχοντας τόσο την πρωτοβουλία των κινήσεων, όσο και τις τελικές με το μέρος του…

Το γκολ, όμως, δεν ερχόταν μέχρι, που έγινε η κίνηση ματ από τον πάγκο.

Ο Βοσνιάδης έριξε στο παιχνίδι τον Νίκο Βρεττό, ο οποίος αποδείχθηκε λίρα εκατό! Ο 24χρονος επιθετικός αποδείχθηκε η «χρυσή αλλαγή» του έμπειρου κόουτς, καθώς γύρισε τον αγώνα με δύο δικά του τέρματα.

Η ισοφάριση έγινε στην πρώτη επαφή του Βρεττού με την μπάλα στο 64’ με πλασεδάκι και το 2-1 έγραψε ο ίδιος με τακουνάκι στο 69’!

Οι «κυανόλευκοι» πίεσαν και ζήτησαν και το τρίτο γκολ, ωστόσο, σε μια αντεπίθεση (μαζί και με αρκετή δόση ατυχίας – αφού η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό) δέχθηκαν το 2-2 στο 75′ με σουτ του Μπιανκόνι, που ηγείται του πίνακα των σκόρερ της Football League με 12 συνολικά τέρματα πλέον.

Στα τελευταία λεπτά το σκορ δεν άλλαξε και έτσι το Χ ικανοποίησε αμφότερες τις ομάδες, αν και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός με την ραγδαία βελτίωσή του στο β’ ημίχρονο ήταν αυτός, που κέρδισε ξεκάθαρα τις εντυπώσεις.

Έτσι ο Πλατανιάς σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα υποχώρησε στην 5η θέση με 33 βαθμούς, ενώ ο ΑΟΧ-Κισσαμικός, που αναγεννήθηκε από την έλευση του Βοσνιάδη είναι στο μέσον του πίνακα (8ος) με 28

Πέρα από τον MVPΒρεττό για τους τυπικά γηπεδούχους καλό ματς έκανε ο Αρναρέλλης (ανέβηκε πολύ στο β’ ημίχρονο), ενώ πολλή δουλειά έριξε ο Κουσκουνάς.

Για τον Πλατανιά κορυφαίος ήταν ο Νίλι και τον ακολούθησαν ο Ποζατζίδης και ο Μπιανκόνι για τις μάχες του.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Γκάμαρη (Αθηνών) και των βοηθών του Παγουρα (Βοιωτίας), Νικολάου (Αθηνών), ενώ τέταρτος ήταν ο Τσαγκαράκης (Χανίων).

Κίτρινες: 81’ Βρεττός – 53’ Μποσέτι, 82’ Μάικιτς, 90’+2 Ποζατζίδης.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Φαζός, Καραγεώργης (63′ λ. τρ. Βρεττός), Μουμίν, Σάλιακας (44′ λ.τρ. Σελινιωτάκης), Αρναρέλλης, Κάσσος, Ρίσκι, Κουσκουνάς.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Στ. Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (57′ λ. τρ. Κόρτσταμ), Μάικιτς, Γκατσολάρι (66′ Παπανικολάου), Μποσέτι, Μιγκέλ, Νίλι, Λουκίνας (89’ Πουρζιτίδης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση