HomeHL-SportsΕργοτέλης Θύελλας Ραφήνας 3-1

Εργοτέλης Θύελλας Ραφήνας 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο έμπειρος φορ έκανε χατ τρικ και οι Ηρακλειώτες νίκησαν 3-1 τη Θύελλα Ραφήνας, ανεβαίνοντας στη Β’ Εθνική

Μόλις μία σεζόν κράτησε η περιπέτεια του Εργοτέλη στη Γ’ Εθνική, με την κρητική ομάδα να οριστικοποιεί την Κυριακή  την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, επικράτησαν με 3-1 της Θύελλας Ραφήνας στο Παγκρήτιο και με 64 βαθμούς πήραν το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο, με τον Ιωνικό να τερματίζει δεύτερος με 63.

Η Θύελλα «πάγωσε» τους γηπεδούχους, όταν στο 21′ ο Ζέκιο σούταρε από μακριά, ο Βασιλειάδης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, ανέλαβε δράση ο Νίκος Κατσικοκέρης, που, αφού έχασε σίγουρο γκολ στο 27′ αστοχώντας σε κενή εστία, στο 32′ αξιοποίησε τη σέντρα του Νιάρου και έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ.

Στο 38′ ο έμπειρος φορ «χτύπησε» ξανά, καθώς με νέο πλασέ έδωσε προβάδισμα στον Εργοτέλη, φτάνοντας και στο χατ τρικ με τη συμπλήρωση 65 λεπτών αγώνα, όντας εύστοχος από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Έτσι, ο Εργοτέλης πήρε την πολύτιμη νίκη και μπορεί πια να κάνει τα πλάνα του για την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ, Σερτζίνιο (88′ Καϊμακαμούδης), Ρουσάκης (80′ Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (67′ Μανουσάκης).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Κατσιούλης, Φύτρος, Παπαδόπουλος, Γκίκας, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης (31′ Μαστρογιαννούδης), Χαρακτίδης, Μπουντάκης (58′ Μπότης), Γεροκωνσταντής, Ζέκιο, Μανουσάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση