HomeHL-SportsΚισσαμικός Αναγέννησης Καρδίτσας 2-1

Κισσαμικός Αναγέννησης Καρδίτσας 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε την Κυριακή  ο Κισσαμικός, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Ο Τσερκέζος «χτύπησε» στις καθυστερήσεις για την ομάδα από το Καστέλι, χαρίζοντάς της το δεύτερο «τρίποντό» της στα τελευταία τρία ματς.

Πλέον, οι γηπεδούχοι νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια αναφορικά με την υπόθεση παραμονή, καθώς προσπέρασαν την αντίπαλό τους στην ενδέκατη θέση και πλέον απέχουν οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα «δελφίνια» μπήκαν στο παιχνίδι πιο αποφασιστικά και στο 5’ απείλησαν με σουτ του Μαρτίνεθ, το οποίο μπλόκαρε ο Πρίφτη ενώ στο 17’ ευτύχισαν να ανοίξουν και το σκορ, όταν ο Ισπανός χαφ έκανε τη σέντρα και ο Μίλιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 38’ ο Γιάννης Μάγγος «έριξε» στον αγωνιστικό χώρο τους Τσόπελα και Τζέκο αντί του τραυματία Κρητικού και του Ντεμπελέ αντίστοιχα και ένα λεπτό αργότερα, μετά από μεταξύ τους συνεργασία, ήρθε η ισοφάριση.

Ο Τσόπελας σέντραρε και ο Καρδιτσιώτης επιθετικό νίκησε με κεφαλιά τον Λαζαρίδη για το 1-1.

Πολύ κακό σε ποιότητα το θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα να βρουν κενούς χώρους και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Δύο σουτ από Χαλκιαδάκη (50’) και Νικόλτση (87’) πέρασαν ανεκμετάλλευτα, για να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Τσερκέζος με σουτ βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ του Κισσαμικού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής), με βοηθούς τους Ιωάννη Κουράκη (Ηρακλείου) και Σπυρίδων Νικολαδό (Αθηνών), ενώ τέταρτος ήταν ο Κωνσταντίνος Κουναλάκης (Ηρακλείου).

Κίτρινες: 62’ Σελινιωτάκης, 74’ Γκούμας – 32’ Μάιγκα, 66’ Κισκαμπάνης

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρέλλας, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Ψιάνος (52’ Τιάγκο Σίλβα), Γκούμας, Μαρτίνεθ, Κίκε (67’ Νικόλτσης), Μίλιτς (75’ Μάντζης), Στογιάνοφ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτη, Καραγιάννης, Μάιγκα, Ζδράβος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (38’ Τζέκος), Μπιτέλης, Σμίλτος, Χαλκιαδάκης (77’ Ντάνκουα), Κρητικός (38’ Τσόπελας), Ντιατά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση