HomeΣΠΟΡΚηφισιά ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 0-0

Κηφισιά ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δίχως νικητή και σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η κυριακάτικη  αναμέτρηση της Κηφισιάς με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο Ζηρίνειο οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 28′, όταν ο Φαρινόλα αστόχησε στο τετ α τετ με τον Βλαχάκη, ενώ στο 38′ ο Ρεντζής σημάδεψε το δοκάρι με μακρινό σουτ.

Στην εξέλιξη της φάσης δεν κατάφερε ούτε ο Σάμιος να βρει δίχτυα σε νέο τετ α τετ με τον γκολκίπερ των Κρητικών, που στο ντεμπούτο του Μύρωνα Σηφάκη στον πάγκο δεν ήταν απειλητικοί.

Το 0-0, πάντως, δεν αφήνει ικανοποιημένους τους δύο αντιπάλους, με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να παραμένει στο βυθό της κατάταξης με 15 βαθμούς, παρέα με τον Ηλυσιακό, ενώ η ομάδα των βόρειων προαστίων με 21 βαθμούς είναι στη 12η θέση.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης, Σάμιος (74′ Παναγιωτόπουλος), Σπηλιωτάκης (64′ Κυριαζής), Ρεντζής, Φαρινόλα.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Κυτράκης, Καρβουνιάρης, Δημήτρης, Ζντράβκοβιτς, Σουμπασάκης, Βεστάκης, Γκουτσίδης (35′ λ. τρ. Αρσένιεβιτς), Τσίτας (80′ Τσικουδάκης), Ντεντάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση