HomeHL-SportsΚηφισιά – ΟΦΗ 0-0 -Video-

Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0 -Video-

Το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένη καμία απ’ τις δύο ομάδες, μετά το «διπλό» του Βόλου στην Τρίπολη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το «λευκό» 0-0 ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα play out η Κηφισιά και ο ΟΦΗ, αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένη καμία απ’ τις δύο ομάδες, μετά το «διπλό» του Βόλου στην Τρίπολη.

Μοιρασμένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με την Κηφισιά να “καίγεται” περισσότερο για βαθμούς. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε τις στιγμές της, έβγαλε ευκαιρίες (και τετ α τετ), είχε γκολ που ακυρώθηκε, αλλά εν τέλει γκολ δεν μπήκε με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης” Δημοτικό στάδιο Καισαριανής “Μιχάλης Κρητικόπουλος”:

3′ Μακρινό σουτ του Μιλίτσεβιτς, μπλόκαρε εύκολα και σταθερά ο Μπάουμαν.

7′ Ο Μενέντες βρήκε τον Οζέγκοβιτς, του οποίου το σουτ κόντραρε σε σώματα αμυνομένων και η μπάλα πέρασε εκτός, κόρνερ.

13′ Μακρινό σουτ του Χιμένεθ, εύκολη η δουλειά του Αναγνωστόπουλου.

19′ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ. Εξαιρετική προσπάθεια και κατέβασμα του Ισέκα στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς μετά από την πάσα του Αμπάντα, με τον Βέλγο φορ να σκοράρει και το γκολ να ακυρώνεται καθώς δόθηκε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

26′ Ο Τεϊσέιρα πετάχθηκε στην “καρδιά” της μεγάλης περιοχής του ΟΦΗ και με κεφαλιά από την εκτέλεση του Μιλίτσεβιτς έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

34′ Σουτ του Τσανάτζια, η μπάλα κόντραρε σε συμπαίκτη του (Σολόα), με τον Μπάουμαν να μην έχει πρόβλημα και να μπλοκάρει εύκολα.

38′ Εξαιρετική επέμβαση του Αναγνωστόπουλου στο πλασέ του Μπάκου, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας μετά την πάσα του Μπάκιτς.

44′ Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Κηφισιάς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπάκιτς, ο οποίος με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να σημαδέψει το αριστερό “παραθυράκι”, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

45′ Μετά την κάθετη πάσα του Μπάκου, ο Ισέκα βγήκε σε θέση βολής, αλλά το συρτό σουτ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Αναγνωστόπουλου.

53′ Ο Οζέγκοβιτς γύρισε το κορμί του -έχοντας αρχικά πλάτη στην εστία- και σούταρε, με τη μπάλα να περνά -για λίγο- εκτός, άουτ.

55′ Λάθος έξοδος του Αναγνωστόπουλου, ο Μπάκου μπήκε στη φάση, με τον Τσάπαν να τον προλαβαίνει την ύστατη στιγμή και να παραχωρεί κόρνερ.

67′ Αδύναμη η κεφαλιά του Ισέκα από πλεονεκτική θέση, με τον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει.

68′ Σουτ του Μπιφουμά από αριστερά, μπλόκαρε ο Μπάουμαν.

71′ Φαλτσαριστό σουτ Αποστολάκη από αριστερά, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

75′ Σωτήρια προβολή του Τσάπαν που προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ προ του Ισέκα από δεξιά στη μικρή περιοχή.

78′ Δυνατό αλλά άστοχο το σουτ του Βαφέα.

85′ Στην αντεπίθεση ο ΟΦΗ, ο Μπάκου έπιασε το (αδύναμο) πλασέ, με τον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει.

87′ Σέντρα – σουτ του Κλωναρίδη από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε εκτός, άουτ.

89′ Κάθετη του Τετέι, ο Μπάουμαν πρόλαβε, βγήκε και έδιωξε προ του Σάντος.

90′ Ο Λάρσον είχε όλο τον χώρο έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν τελείως άστοχο.

90+4′ Δυνατό σουτ του Λάρσον η μπάλα πήγε πάνω στον Τσανάτζια και κατέληξε κόρνερ, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να “φωνάζουν” για χέρι και πέναλτι.

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας), Νικόλαος Σάββας (Σερρών)

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (79′ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Σολόα (68′ Βαφέας), Τσανάτζια, Μπιφουμά (79′ Τετέι), Μενέντες (68′ Πρίτσας), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μπάκιτς (79′ Ριέρα), Μεγιάδο, Χιμένεθ (64′ Γαγιέγος), Μπάκου (88′ Φελίπε), Αποστολάκης (88′ Μοσκέρα), Ισέκα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση