HomeHL-SportsΤι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Κηφισιά – ΟΦΗ

Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Κηφισιά – ΟΦΗ

Στην Καισαριανή ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Sdna.gr: “Κηφισιά και ΟΦΗ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Καισαριανή για την πρεμιέρα των play-out μένοντας σε λευκή αλλά χορταστική ισοπαλία με αρκετές φάσεις μπροστά στα καρέ των Αναγνωστόπουλου και Μπάουμαν”.

To10.gr: “Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Κηφισιά και τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των play out της Superleague”.

Sport24.gr: “Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Η ομάδα των βορείων προαστίων μένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού”

Gazzeta.gr: “Η αναμέτρηση της Καισαριανής είχε ευκαιρίες, αλλά δεν είχε γκολ! Η Κηφισιά… κόλλησε στο 0-0 με τον ΟΦΗ, αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη (ειδικά τους γηπεδούχους) στην πρεμιέρα των play out”.

Sport-fm.gr: “Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και εκατέρωθεν πολλές ευκαιρίες, Κηφισιά και ΟΦΗ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία στην Καισαριανή, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των playouts της  Super League”.

vroutsispritsas

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης είδε από τις εξέδρες την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Βρούτσης παρακολούθησε από τις εξέδρες του «Μιχάλης Κρητικόπουλος» το παιχνίδι της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα για την πρώτη αγωνιστική των play out.

Μάλιστα στο περιθώριο της αναμέτρησης, ο υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε και με τον ισχυρό άνδρα της Κηφισιάς, Χρήστο Πρίτσα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση