HomeHL-SportsΑστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-1

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το 1-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Το γκολ σημείωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρινάκης. Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με το ευρύ 4-0 στο πρώτο παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση και έτσι το ματς διεξήχθη με τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάζουν σχήματα και πρόσωπα.

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκε στους φιλοξενούμενους με το απευθείας φάουλ του Λέτο που απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Αθανασιάδης. Ο Αργεντινός ήταν πρωταγωνιστής και στην φάση του 55ου λεπτού, αλλά και πάλι ο Αθανασιάδης απομάκρυνε ενστικτωδώς, ενώ στο 62΄ο γκολκίπερ του Αστέρα είπε ξανά «όχι» στον Εμποκού.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε για το γκολ και έχασε άλλη μία κλασική ευκαιρία με τον Μολέδο στο 64΄, με τον Βραζιλιάνο να αστοχεί με κεφαλιά εντελώς αμαρκάριστος.

Τελικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από σέντρα του Μέστο, ο Μαρινάκης με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού, τέταρτης επί του Αστέρα σε ισάριθμα ματς από την έναρξη της περιόδου.

Γκολ:
90’+2′ Μαρινάκης

Κίτρινες κάρτες: Τσιλιανίδης – Μολέδο

Αστέρα Τρίπολης:
Aθανασιάδης, Καλτσάς (64′ Ιγκλέσιας), Ευαγγέλου, Βιτάλι, Γιαννούλης, Μακροστέργιος,Τσουκαλάς,Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς (74′ Φαρίνια), Μπαστιάνος, Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός:
Βλαχοδήμος Ο., Μέστο, Μολέδο, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Μπουμάλ (73′ Μαρινάκης), Ρέις, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Λέτο (61′ Μόλινς), Εμποκού (66′ Χατζηγιοβάνης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση