HomeHL-LifestyleΟ απίστευτος λόγος που «κόπηκε» από τον Χάρι Πότερ ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο απίστευτος λόγος που «κόπηκε» από τον Χάρι Πότερ ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

Όλο το παρασκήνιο μίας άγνωστης ιστορίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο χαμός του προκάλεσε θλίψη σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, με μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και συνάμα ένας πολύ γλυκός και ευαίσθητος άνθρωπος. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, περί ου ο λόγος, είχε βάλει έναν μεγάλο στόχο. Να συμμετάσχει στο cast των ηθοποιών στη μεγάλη επιτυχία της σειράς Χάρι Πότερ. Παρ’ ότι ήταν ένας από τους σπουδαιότερους του Χόλιγουντ, δεν πήρε τον ρόλο του Hagrid διότι δεν ήταν… Βρετανός και ως εκ τούτου, δεν ταίριαζε στη… φιλοσοφία του μικρού μάγου πουν συνεπήρε μικρούς και μεγάλους σε όλον τον πλανήτη.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ήταν ένας από τους υποψήφιους για το ρόλο του εμβληματικού επιστάτη της σχολής των μάγων, Ρούμπεους Χάγκριντ. Του διπλάσιου σε μέγεθος και ύψος από έναν κανονικό άνθρωπο, ο οποίος αναπτύσσει στενές σχέσεις με τον Χάρι Πότερ και την παρέα του.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής αποκάλυψαν ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, τους είχε προσεγγίσει και είχε εκφράσει την ειλικρινή του διάθεση να συμμετάσχει στην υπέροχη αυτή σειρά ταινιών, με τη μοναδική επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο, «ήταν αποκλειστικά για Βρετανούς ηθοποιούς», όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η αρνητική απάντηση έμεινε για όλα αυτά τα χρόνια μυστική. Η Τζάνετ Χίρσενσον, ωστόσο, η οποία ήταν υπεύθυνη για την επιλογή των ηθοποιών, ήρθε σε ρήξη με την παραγωγή, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε «μετά το όχι στον Ρόμπιν, λόγω της δέσμευσης που υπήρχε, δεν ήθελε να πει ναι σε κανέναν άλλον».

Παρόλα αυτά βρέθηκε ο κατάλληλος Βρετανός, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον επιβλητικό Ρόμπι Κολτρέιν. Τα υπόλοιπα γράφτηκαν στην ιστορία…

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση