HomeHL-WorldΣτα χρώματα του «Χάρι Πότερ» το Empire State Building

Στα χρώματα του «Χάρι Πότερ» το Empire State Building

Θα φωτιστεί στα χρώματα των 4 οίκων της σχολής μαγείας του Χόγκουαρτς στις 27 Σεπτεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μαγικές» αναμένεται να είναι οι εικόνες από τους εορτασμούς για την 25η επέτειο από την κυκλοφορία των βιβλίων του «Χάρι Πότερ» στη Νέα Υόρκη.

Το Empire State Building θα φωτιστεί στα χρώματα των 4 οίκων της σχολής μαγείας του Χόγκουαρτς στις 27 Σεπτεμβρίου προς τιμήν της 25ης επετείου της κυκλοφορίας των βιβλίων «Χάρι Πότερ», σύμφωνα με την New York Post. Ξεκινώντας από το ηλιοβασίλεμα, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα φώτα του πύργου να λάμπουν εναλλακτικά, κόκκινα για το Γκρίφιντορ, κίτρινα για το Χάφλπαφ, μπλε για το Ρέιβενκλο και πράσινα για το Σλίθεριν.

Οι Νεοϋορκέζοι θα μπορούν επίσης να φορέσουν μια στολή ή έναν μανδύα μάγου και να απολαύσουν το θέαμα από το 86ο όροφο του ουρανοξύστη, όπου θα μπορούν να πάρουν δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου. Αναμένεται να υπάρξει και Live μετάδοση.

Η συγγραφέας Τζέι Κέι Ρόουλινγκ δημοσίευσε το πρώτο βιβλίο της σειράς, «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» το 1997.

Υπενθυμίζεται πως ήδη από τον Απρίλιο έχει επιβεβαιωθεί πως αναμένεται τηλεοπτική σειρά «Χάρι Πότερ» με την Ρόουλινγκ στην παραγωγή.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει η Daily Mail, τέσσερα χρόνια από τον τελευταίο της ρόλο ως ηθοποιός, η πρωταγωνίστρια των ταινιών «Χάρι Πότερ», Έμμα Γουάτσον, έκανε εγγραφή σε μάθημα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για να σπουδάσει δημιουργική γραφή. Το κόστος του μαθήματος είναι 20.000 λίρες. Το πρόγραμμα θα απαιτεί από την Έμμα Γουάτσον να παρακολουθήσει μόνο μερικές διαλέξεις επί τόπου, ενώ η υπόλοιπη εργασία της θα διεξάγεται διαδικτυακά.

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση