HomeΚΡΗΤΗΤο Οικονομικό Επιεμλητήριο για το θάνατο της Μ. Παντερή-Χαραλαμπάκη

Το Οικονομικό Επιεμλητήριο για το θάνατο της Μ. Παντερή-Χαραλαμπάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα συλλυπητήρια της εκφράζουν τα μέλη της Διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικοί Επιμελητηρίου Ελλάδος στην οικογένεια της Μαρίας Παντερή-Χαραλαμπάκη, που έφυγε από τη ζωή.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν:

”Η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, με μεγάλη της λύπη πληροφορήθηκε τον αδόκητο χαμό της Μαρίας Παντερή – Χαραλαμπάκη, συζύγου του συναδέλφου και πρώην Οικονομικού Επόπτη του Π.Τ. Γιάννη Χαραλαμπάκη.

Η Μαρία με ζήλο και επαγγελματισμό υπηρέτησε για πολλά έτη τη Δημόσια Διοίκηση, όντας υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου, μέσα από την οποία έδινε τον καθημερινό της αγώνα να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο τους συναδέλφους λογιστές – φοροτεχνικούς, αλλά και όλο το συναλλασσόμενο κοινό.

Ολόψυχα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη βαθιά μας θλίψη στον αγαπητό συνάδελφο Γιάννη Χαραλαμπάκη, στα παιδιά και τους οικείους της.

Αντί στεφάνου η Διοίκηση του Τμήματος αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των 350 Ευρώ, στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων & Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα»”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση