HomeΚΡΗΤΗΣυλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του Σταύρου Χαλκιαδάκη

Συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του Σταύρου Χαλκιαδάκη

Ο ένας μετά τον άλλον οι πολιτικοί του Ηρακλείου εκφράζουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλοί αξιωματούχοι του Ν. Ηρακλείου και εν γένει της Κρήτης εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του πρώην δημάρχου, Στ. Χαλκιαδάκη. Οι παρακάτω αξιωματούχοι εξέδωσαν δηλώσεις συλλυπητηρίων:

Συλλυπητήριο Περιφερειάρχη Κρήτης για τον απροσδόκητο θάνατο του Σταύρου Χαλκιαδάκη

Ο απροσδόκητος θάνατος του Σταύρου Χαλκιαδάκη μαςνσυγκλονίζει. Έμπειρος αυτοδιοικητικός, με σαφή και υπεύθυνη

θέση στα δημόσια πράγματα, άνθρωπος με ήθος και ειλικρίνεια   ο τ. Δήμαρχος Τυλίσου, αφήνει ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο

κενό στην τοπική κοινωνία, στο Μαλεβίζι και στο Ηράκλειο. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του, στον πρώτο βαθμό της

Αυτοδιοίκησης, καταθέτω  το σεβασμό και την οφειλόμενη τιμή στο Σταύρο Χαλκιαδάκη. Ως Περιφέρεια Κρήτης, εκφράζουμε

ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι αιώνια του η μνήμη.

Συλλυπητήρια Δήλωση Φραγκίσκου Παρασύρη για το Σταύρο Χαλκιαδάκη

Το Μαλεβίζι και το Ηράκλειο αποχαιρετούν έναν αυθεντικό άνθρωπο. Τον Σταύρο Χαλκιαδάκη που ήξερε να δίνεται για το κοινό καλό και να καταθέτει το δυναμισμό του χαρακτήρα του για την ανάπτυξη του τόπου του. Σε όλη την πολιτική και αυτοδιοικητική του πορεία  κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό των συνεργατών του και της κοινωνίας που υπηρέτησε υποδειγματικά. Η απώλεια του Σταύρου Χαλκιαδάκη, αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα για την τοπική κοινωνία και κυρίως για την οικογένεια του.

Ως προσωπικός του φίλος, ως σύντροφος στο ΠΑΣΟΚ, τον αποχαιρετώ με ιδιαίτερη συγκίνηση και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τις πολύτιμες συμβουλές στα πρώτα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής. Καλό του ταξίδι.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης για την απώλεια του τέως Δημάρχου Τυλίσου  Σταύρου Χαλκιαδάκη

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια ενός από τους κορυφαίους Αυτοδιοικητικούς της Κρήτης, παλαιού και εκλεκτού φίλου και συνεργάτη, του τέως Δημάρχου Τυλίσου Σταύρου Χαλκιαδάκη.

Υπηρετήσαμε κοινές αξίες και οράματα και είχαμε την ευκαιρία να εκτιμήσουμε την διεισδυτική του ματιά σε όλα τα σοβαρά αναπτυξιακά θέματα και τις ανάγκες του τόπου μας, καθώς και την μεγάλη του κατάρτιση στα θέματα της Αυτοδιοίκησης.

Ο Σταύρος Χαλκιαδάκης ήταν ένας αγωνιστής πρώτης γραμμής, που με την μαχητικότητα και το πείσμα που τον διέκρινε, πετύχαινε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο του.

Με την απώλεια του, στερούμαστε ένα από τα πιο δυναμικά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που ήταν σε θέση να προσφέρει ακόμα, υπηρετώντας τους πολίτες και τις τοπικές υποθέσεις.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλιου της ΠΕΔ Κρήτης απευθύνουμε τα  θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση