HomeΚΡΗΤΗΑύριο το «τελευταίο αντίο» στην άτυχη Δήμητρα – Πένθος και θλίψη στον Δήμο Ηρακλείου

Αύριο το «τελευταίο αντίο» στην άτυχη Δήμητρα – Πένθος και θλίψη στον Δήμο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ύστατο χαίρε θα απευθύνουν στις 12 αύριο το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Μπεντεβή, τα παιδιά, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι της άτυχης Δήμητρας, της 46χρονης δημοτικής υπαλλήλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η 46χρονη Δήμητρα Σκουρογιαννάκη, είχε υπάρξει θύμα εργατικού δυστυχήματος στις 20 Ιουνίου 2016, όταν εν ώρα εργασίας, παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων, στην περιοχή των Βουτών.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε εισαχθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το πόδι της. Μάλιστα είχε υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ λόγω της συνεχούς παραμονής της στην Εντατική είχε προσβληθεί και από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Για δύο μήνες, η 46χρονη Δήμητρα έδινε μάχη με το χρόνο. Δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειες και τη φροντίδα των γιατρών, ο οργανισμός της δεν άντεξε και αργά το μεσημέρι κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου είχε εισαχθεί για πολλοστή φορά στη δίμηνη νοσηλεία της, τις τελευταίες ημέρες.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, τους συναδέλφους της στο Δήμο Ηρακλείου, αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου που συμπαρίσταται στην οδύνη της κόρης της Άννας, εκπαιδευτικού και μέλους της διοίκησης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος».

Η κηδεία της 46χρονης θα γίνει με δημοτική δαπάνη, όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, από το Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση