HomeΚΡΗΤΗ10 μέρες στην Ενατική η 46χρονη που παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο

10 μέρες στην Ενατική η 46χρονη που παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

10 ημέρες συμπληρώθηκαν σήμερα που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσοκομείου η 46χρονη εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου που παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος «η κατάσταση της υγείας της 46χρονης παραμένει σοβαρή».

Όπως ήδη έχει αναφέρει και σε παλαιότερη δημοσίευσή του το cretapost, η 46χρονη έχει ήδη υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία.

Η επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στέφθηκε με επιτυχία ωστόσο χρήζει περισσότερης προσοχής το τραύμα στο πόδι.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες οι γιατροί αποφάσισαν πως χρειάζεται νέο χειρουργείο για την αποκατάσταση του ποδιού της 46χρονης.

Από την πρώτη στιγμή που συνέβη το ατύχημα – στις 20 Ιουνίου – στο πλευρό της εργαζόμενης στην καθαριότητα βρίσκονται οι υπάλληλοι του δήμου Ηρακλείου, η δημοτική αρχή αλλά και η οικογένειά της.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ΕΔΕ που έχει διαταχθεί από το δήμο Ηρακλείου προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Όπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χάρης Μαμουλάκης «οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το εργατικό ατύχημα με θύμα την 46χρονη υπάλληλο στην Υπηρεσία Καθαριότητας, θα διερευνηθούν ενδελεχώς από το Δήμο Ηρακλείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση