HomeΚΡΗΤΗΤις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα επισκέφθηκε ο Δ. Χανίων με το Δ/ντή παραγωγής

Τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα επισκέφθηκε ο Δ. Χανίων με το Δ/ντή παραγωγής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας επ’ ευκαιρία της επίσκεψης στα Χανιά του Γενικού Διευθυντή παραγωγής της επιχείρησης κ. Γιάννη Κοπανάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων περιηγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον διευθυντή του εργοστασίου κ. Γιάννη Κοκκινάκη τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων κ. Κώστα Ηλιάκη και μέλη του Δ.Σ. αλλά και το Γενικό Διευθυντή παραγωγής της ΔΕΗ κ. Γιάννη Κοπανάκη.

Ο ενεργειακός σχεδιασμός, η επάρκεια, η προστασία του περιβάλλοντος, ο ρόλος της επιχείρησης στην ανάπτυξη του τόπου και η συνεργασία με την τοπική κοινωνία ήταν μερικά από τα βασικότερα σημεία της συνάντησης.

de 1

Ο Δήμαρχος Χανίων μεταξύ άλλων έθεσε στο Γενικό Διευθυντή παραγωγής της ΔΕΗ, αιτήματα για την κατασκευή κάποιων έργων στην περιοχή, που σχεδιάζει ο Δήμος Χανίων και θα μπορούσε να συμβάλλει η ΔΕΗ, επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας, για να εισπράξει τη βεβαιότητα του κ. Κοπανάκη για θετική εισήγηση προς το Δ.Σ της εταιρείας στην Αθήνα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό εν’ όψει του νέου σχεδιασμού του ενεργειακού χάρτη στη χώρα και ιδιαίτερα στην Κρήτη με τις μελλοντικές διασυνδέσεις με την υπόλοιπη Ελλάδα, να μπορέσουμε να έχουμε ένα πλαίσιο συναντίληψης και συνεργασίας με τη ΔΕΗ.

dei 1

Αναγνωρίζουμε την προσφορά της ΔΕΗ στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών και με χαρά προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση της απασχόλησης στην περιοχή μέσω της επιχείρησης επιβεβαιώνοντας τη συμβολή της και με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Θέλουμε να έχουμε σταθερότητα στο δίκτυό μας.

Η παρούσα μονάδα θέλουμε όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, να είναι μονάδα εφεδρείας και όχι κάτι άλλο για να έχουμε την ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση».

Το προσεχές χρονικό διάστημα ο Δήμαρχος Χανίων αποδεχόμενος σχετική πρόταση θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Μανώλη Παναγιωτάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση