HomeΚΡΗΤΗΓια τρίτη φορά η Λαϊκή Στάση Πληρωμών απέτρεψε τον ίδιο πλειστηριασμό στη Νεάπολη

Για τρίτη φορά η Λαϊκή Στάση Πληρωμών απέτρεψε τον ίδιο πλειστηριασμό στη Νεάπολη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιτυχημένη και εκ του αποτελέσματος, κρίθηκε η χθεσινή διπλή κινητοποίηση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών στα Ειρηνοδικεία Ηρακλείου και Νεαπόλεως αντίστοιχα. Μάλιστα, στη Νέαπολη, τα μέλη της κίνησης κατόρθωσαν, όπως επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωση, να αποτρέψουν και τον τρίτο πλειστηριασμό για το ίδιο ακίνητο στο Λασίθι.

Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν χαρακτηριστικά:

«Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών παρευρέθηκε στον χώρο του Ειρηνοδικείου Νεαπόλεως από τις 12:00 έως τις 02:00, για να αποτρέψει για τρίτη συνεχόμενη φορά τον πλειστηριασμό, δηλαδή την εκκαθάριση ρευστοποίησης μέσω εκκαθαριστή, μιας μεζονέτας 78,51 τ.μ. σε οικόπεδο 200 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 64.000 €. Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα συμπατριώτη μας. Φυσικά ο πλειστηριασμός κατέληξε άγονος καθώς δεν υπήρξε καμία προσφορά.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών παρευρέθηκε επίσης στον χώρο του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου όπου υπήρξε ένας πλειστηριασμός για ένα κατάστημα επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσως, εμβαδού 1000 τ.μ. από την Eurobank με τιμή εκκίνησης το 1.300.000 €. Ο πλειστηριασμός απέβη άγονος καθώς δεν υπήρξε προσφορά για το ακίνητο.

Την ερχόμενη Τετάρτη όπως και κάθε Τετάρτη η ΛΣΠ θα βρίσκεται κανονικά στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου όπως και στο Ειρηνοδικείο Νεαπόλεως όπου θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην αρπαγή της περιουσίας του λαού, όπως και για την καθιερωμένη λαϊκή συνέλευση μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση