HomeHL-EconomyΤα fund μπλοκάρουν τον εξωδικαστικό – Νέα καταγγελία για αδικαιολόγητη απόρριψη αίτησης

Τα fund μπλοκάρουν τον εξωδικαστικό – Νέα καταγγελία για αδικαιολόγητη απόρριψη αίτησης

Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι συνεπής στις αποπληρωμές του δανείου του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τον εξωδικαστικό μηχανισμό. Στο φως της δημοσιότητας βρίσκεται πλέον μία νέα καταγγελία οφειλέτη σχετικά με αίτημα ένταξης που κατατέθηκε στον μηχανισμό και απερρίφθη.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κος Δημήτρης, ο ίδιος προχώρησε σε αίτημα ένταξης στον εξωδικαστικό μηχανισμό, ωστόσο μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες το fund τον έβγαλε εκτός, με μία αυθαίρετη δικαιολογία.

Η καταγγελία

«Οφείλω γύρω στις 250.000 ευρώ, η αξία της πρώτης κατοικίας ανέρχεται στα 57.000 ευρώ. Παρόλα αυτά το fund βγάζει το σπίτι σε πλειστηριασμό. Υποβάλαμε αίτηση στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού, κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, οριστικοποιήσαμε την αίτηση στις 09/01 και την επόμενη ημέρα απορρίφθηκε από την εταιρεία με αυθαίρετη δικαιολογία, ιστορικό αντισυναλλακτικής συμπεριφοράς», είπε ο κος Δημήτρης.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι συνεπής στις αποπληρωμές του δανείου του, μη μπορώντας να εξηγήσει τη δικαιολογία του fund. Ανέφερε δε ότι «Δεν καταλαβαίνω πως δείχνω αντισυναλλακτική συμπεριφορά, όταν στην ίδια εταιρεία έχω υπογράψει συμβόλαιο από τον Οκτώβριο του 2021 και μου κρατάνε κάθε μήνα πάλι σε δάνειο, χωρίς να έχω καθυστερήσει ούτε μισή μέρα».

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι του έκαναν πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσουν με το fund, ωστόσο εκείνο τους αγνόησε. Ύστερα από επίμονες πιέσεις τελικά το fund προχώρησε σε επανεξέταση ρύθμισης, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο οφειλέτης στο MEGA.

Δείτε το βίντεο

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση