HomeΚΡΗΤΗΕικόνες ντροπής στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Αλικαρνασσού

Εικόνες ντροπής στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Αλικαρνασσού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μόνο ως εικόνα ντροπής μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το γεγονός ότι στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, σωλήνες απορρίπτουν στη θάλασσα υγρά απόβλητα.

Εξαγριωμένοι εμφανίζονται οι κάτοικοι της περιοχής καθώς βλέπουν ότι τα λύματα έχουν σκεπάσει μεγάλο τμήμα της ακτογραμμής, ανησυχώντας πλέον έντονα για την υγείας τους. Οι κάτοικοί όπως υποστηρίζουν έχουν ενημερώσει τον Δήμο Ηρακλείου για την κατάσταση όμως ποτέ δεν έλαβαν βοήθεια και έτσι τα λύματα συνεχίσουν να αποτελούν ένα τεράστιο πρόβλημα – περιβαλλοντική απειλή για ολόκληρη την περιοχή.

Παράλληλα η συνολικότερη εικόνα κατά μήκος της παραλιακής οδού της Νέας Αλικαρνασσού φανερώνει εγκατάλειψη και αδιαφορία λόγω των σκουπιδιών και των μπάζων που έχουν πετάξει διάφοροι επιτήδειοι ενώ σύμφωνα με την μαρτυρία ενός κάτοικου η κατάσταση το καλοκαίρι γίνεται ανυπόφορη.

Σύμφωνα με την ΔEYAH τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστεί εργολάβος ο οποίος και θα κλιθεί να απομακρύνει τα μπάζα απο την περιοχή αλλά και να μεταφέρει τα λύματα στον βιολογικό καθαρισμό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση