HomeΚΡΗΤΗΟμαδική προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ

Ομαδική προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Δευτέρα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου πραγματοποίησε σύσκεψη με θέμα την ομαδική προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν  ανασφάλιστοι επαγγελματίες Βιοτέχνες και Έμποροι που λόγω των δυσμενών καταστάσεων που δημιούργησε η κρίση αδυνατούν να καταβάλουν τις εισφορές τους στον Οργανισμό.

Μετά την ενημέρωση που τους έγινε από την δικηγόρο της ΟΕΒΕΝΗ οι συμμετέχοντες προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα έγγραφα για την έναρξη της διαδικασίας.

Μέχρι σήμερα  200 ελεύθεροι επαγγελματίες κατέθεσαν  εξουσιοδοτήσεις για την προσφυγή την ώρα που αυτοί που αδυνατούν να καταβάλλουν τις εισφορές τους σε ολόκληρο τον Νομό υπερβαίνουν τους 8000.

Η Διοίκηση της ΟΕΒΕΝΗ και του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου απευθύνει κάλεσμα στους ανασφάλιστους ελεύθερους επαγγελματίες να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις προκειμένου η αντίδραση να κλιμακωθεί, να πιεστούν οι αρμόδιοι και  να δώσουν πολιτική λύση στο θέμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την παραλαβή των απαραίτητων εγγράφων μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2810229060 (ΟΕΒΕΝΗ) & 2810226150 (Εμπορικός Σύλλογος).

DSCF4781

Διαφήμιση
Διαφήμιση