HomeΚΡΗΤΗΟργάνωση των υπηρεσιών και ανάλυση των οικονομικών οι άμεσοι στόχοι του δήμου Ιεράπετρας

Οργάνωση των υπηρεσιών και ανάλυση των οικονομικών οι άμεσοι στόχοι του δήμου Ιεράπετρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με βασικούς στόχους την οργάνωση των υπηρεσιών και την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων του δήμου, ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών, κ Φραγκούλης ξεκίνησε τη θητεία του στο δήμο Ιεράπετρας.

Έχοντα σαν πρώτιστο μέλημά του την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών  στον πολίτη και την υποστήριξη των εργαζομένων στο καθημερινό τους έργο, το τρέχον διάστημα   προχωρά την ανακατανομή του προσωπικού και την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών με στόχο πάντα τη δημιουργία ενός ευέλικτου πλαισίου εργασίας και εξυπηρέτησης εργαζομένων και πολιτών αντίστοιχα.

Τοποθετήσεις υπαλλήλων σε νέες θέσεις με ανακατανομή του προσωπικού,  ανάθεση καθηκόντων, αρμοδιοτήτων και αντικειμένων, για την κάλυψη αναγκών και την υποστήριξη των υπηρεσιών, αλλά και μηχανοργάνωση  με στόχο την ευελιξία και την αναβάθμιση των υπηρεσιών είναι μερικές από τις βασικές προτεραιότητες της υπηρεσίας με τις οποίες ασχολείται την τρέχουσα περίοδο.

Παράλληλα, η ανάλυση των οικονομικών στοιχείων του δήμου, ο προσδιορισμός των εσόδων, των εξόδων, των ανείσπρακτων οφειλών αλλά και των οικονομικών υποχρεώσεων είναι σημαντικά θέματα που απασχολούν την υπηρεσία, αφού αποτελούν προϋποθέσεις για σωστό  προγραμματισμό, δρομολόγηση και υλοποίηση έργων, παρεμβάσεων και βέβαια ανάπτυξη και πρόοδο.

Στη φάση αυτή προβαίνουμε στον έλεγχο τον οικονομικών δηλώνει ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, κ. Φραγκούλης.  Έχοντας μια πλήρη ανάλυση των οικονομικών δεδομένων θα μπορούμε να ελέγξουμε την ανταποδοτικότητα και τους τομείς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα προκειμένου να προβούμε σε εξορθολογισμό των οικονομικών μέσα από στοχευμένες κινήσεις

Όπως τονίζει ο κ. Φραγκούλης «θέλουμε και προσπαθούμε να οργανώσουμε τις υπηρεσίες του δήμου Ιεράπετρας, στηρίζοντας αφενός το δύσκολο καθημερινό έργο των εργαζομένων και  παρέχοντας αφετέρου  ποιοτικές και σύγχρονες υπηρεσίες στους δημότες μας. Στόχος μας είναι ο δήμος Ιεράπετρας να  αποκτήσει  μια νέα πιο αντιπροσωπευτική εικόνα αντάξια των δυνατοτήτων του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση