HomeΚΡΗΤΗΠαύλος Μπαριτάκης: Θέτουμε τους στόχους της επόμενης μέρας, ενόψει της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής

Παύλος Μπαριτάκης: Θέτουμε τους στόχους της επόμενης μέρας, ενόψει της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής

Η ορκωμοσία του νέου Δ.Σ. θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της και η Δημοτική Ομάδα «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου» πραγματοποίησε μια ακόμη συνάντηση προγραμματισμού και ενημέρωσης, υπό τον εκλεγμένο Δήμαρχο Βιάννου κ. Παύλο Μπαριτάκη, προκειμένου να συζητηθούν και να τεθούν οι στόχοι της επόμενης μέρας στο Δήμο.

1-1-4-300x181

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα της καθήκοντα ετοιμάζεται να αναλάβει και επίσημα η νέα Δημοτική Αρχή και ο κ. Μπαριτάκης, ο οποίος με αφορμή την συνάντηση της Δημοτικής Ομάδας, τόνισε ότι: «όλοι μαζί θέτουμε τους στόχους της επόμενης μέρας, για να μπει σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία ο Δήμος χωρίς να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος».

2

Η Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των προέδρων και των  μελών των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο της Βιάννου.

Την Ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας, παρουσία Ιερού Κλήρου, πολιτών και των Αρχών του τόπου μας.

Ενώ στις 2 Ιανουαρίου 2024, στις 11 π.μ. θα γίνει η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή του Προεδρείου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση