HomeΚΡΗΤΗΛαϊκή Συσπείρωση: «Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό-ναζισμό»

Λαϊκή Συσπείρωση: «Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό-ναζισμό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα χρόνο μετά από τη δολοφονία του Π. Φύσσα από τους ναζιστές εγκληματίες της ΧΑ, τιμάμε τη μνήμη του, δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια στο φασισμό – ναζισμό, ενάντια στο σύστημα που γεννά και τρέφει το φασιστικό τέρας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ηρακλείου καλεί το λαό και τη νεολαία της πόλης μας να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση – συναυλία ενάντια στο φασισμό που οργανώνει η Ένωση Γονέων Δήμου Ηρακλείου απόψε Πέμπτη 18/9 και ώρα 7 μμ στα Λιοντάρια και συμμετέχουν σωματεία, φορείς του λαϊκού κινήματος και της νεολαίας.

Οφείλουμε, όλοι εμείς, κάθε τίμιος άνθρωπος και πριν απ’ όλα οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών να μιλήσουν και να ορθώσουν ανάστημα στο δηλητήριο του φασισμού – ναζισμού. Να αναδείξουν στη νεολαία την ιστορική αλήθεια για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τα εγκλήματα που διέπραξαν οι ναζί και οι ντόπιοι συνεργάτες τους στο νησί, στη χώρα και σε άλλες χώρες, τις θυσίες που κατέβαλε ο ελληνικός λαός για την ήττα του φασισμού – ναζισμού, την Αντιφασιστική Νίκη, να αντιπαλέψουν σθεναρά την ανιστόρητη εξίσωση του φασισμού με το σοσιαλισμό – κομμουνισμό και τους αντιφασιστικούς αγώνες του λαού μας. Αυτός είναι ο δρόμος για να ηττηθεί οριστικά και τελεσίδικα ο φασισμός και τα κάθε είδους πολιτικά μορφώματά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση