HomeΚΡΗΤΗΤσιφούτ Καστέλλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 43χρονος

Τσιφούτ Καστέλλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 43χρονος

Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης-Για ψευδή κατάθεση διώκεται ο 23χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή διώκεται ο 43χρονος  που εμπλέκεται στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Τσιφούτ Καστέλλι του δήμου Γόρτυνας.

Ο εισαγγελέας σήμερα άσκησε ποινικές διώξεις στον 43χρονο ενώ έκδωσε και ένταλμα σύλληψης. Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις ίδιες διώξεις φέρει και ο δεύτερος δράστης ο οποίος όμως δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Για ψευδή κατάθεση διώκεται ο 23χρονος

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη και στον 23χρονο για ψευδή κατάθεση καθώς φέρεται να προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις αρχές. Ο 23χρονος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

Παίρνει αύριο εξιτήριο

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη νοσηλεύεται ο 23χρονος που δέχτηκε πυροβολισμούς ενώ κινούνταν με το όχημα του σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έχει πειραχθεί κάποιο ζωτικό του όργανο και ο τραυματίας είναι αιμοδυναμικά σταθερός, όπως δήλωσε και η γιατρός του Κέντρου Υγείας Χάρακα Εύα Λαδουκάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο 23χρονος αναμένεται να πάρει αύριο το πρωί εξιτήριο.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Μ. Τρίτης όταν ο 23χρονος ενώ κινούνταν με το 4χ4 όχημα του στο χωριό Τσιφούτ Καστέλι, δέχτηκε βροχή πυροβολισμών από καλάσνικοφ και όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, σώθηκε από «θαύμα».

Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε από συγγενικά του πρόσωπα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και από εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν πάρει ακόμα καταθέσεις ωστόσο γνωρίζουν την ταυτότητα των δραστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση