HomeΚΡΗΤΗDIALYNAS S.A.: Έργο 4.9 εκατ. ευρώ για τα Κέντρα Υγείας Δυτικής Κρήτης

DIALYNAS S.A.: Έργο 4.9 εκατ. ευρώ για τα Κέντρα Υγείας Δυτικής Κρήτης

Παρουσία του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Προέδρου της DIALYNAS S.A., Δρ. Διαλυνά Μανόλη και του Διοικητή της 7Ης Υγειονομικής περιφέρειας, Νεκτάριου Παπαβασιλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη DIALYNAS S.A. στον τομέα των κτιριακών υποδομών, η ανάληψη του έργου για την «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΥ) ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ, ΚΙΣΣΑΜΟΥ, ΒΑΜΟΥ, ΣΦΑΚΙΩΝ, ΧΑΝΙΩΝ».

Παρουσία του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Προέδρου της DIALYNAS S.A., Δρ. Διαλυνά Μανόλη και του Διοικητή της Υγειονομικής περιφέρειας, Νεκτάριου Παπαβασιλείου.

Το έργο συνολικής αξίας 4.924.539,65 ευρώ υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η σύμβαση αφορά την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας που θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης της Δυτικής Κρήτης.

Η εταιρεία DIALYNAS S.A. με συνέπεια, γνώση και αποφασιστικότητα διευρύνει την παρουσία της στον κατασκευαστικό κλάδο, υλοποιώντας έργα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση