HomeHL-LifestyleΓιώργος Θεοφάνους: «Δεν έχω καμία επαφή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν μιλάμε»

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν έχω καμία επαφή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν μιλάμε»

Τι είπε για το τραγούδι της Eurovision

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για όλα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι δεν μιλά με την Νατάσα Θεοδωρίδου. «Δεν μιλάμε, δεν έχουμε καμία επαφή και με στεναχωρεί γιατί είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια. Για ποιον λόγο να την πάρω τηλέφωνο; Το έκανα την προηγούμενη φορά. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε με όλους σχέση», είπε.

Θεοφάνους: Ο Νταλάρας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, από την άλλη δεν είναι πολύ σωστό για τους νέους

Σχολιάζοντας τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και τους τραγουδιστές και τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Θεοφάνους υποστήριξε: «Ο Νταλάρας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, από την άλλη δεν είναι πολύ σωστό για τους νέους. Είδα τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα. Πολλά πράγματα από αυτά που είπε είναι σωστά, αλλά μπορεί να ειπώθηκαν με λάθος τρόπο. Δεν έχει άδικο για το βόθρο της Βουλής γιατί είναι στο απυρόβλητο οι βουλευτές και οι πολιτικοί».

Θεοφάνους: Προσωπικά, δεν θα έκανα ένα βιντεοκλίπ όπως της Μαρίνας Σάττι, από αισθητικής πλευράς

Για τη Eurovision, ο μουσικοσυνθέτης ανέφερε: «Άκουσα ότι προεξοφλήθηκε η ψηφοφορία της επιτροπής. Μα τι πράγματα είναι αυτά; Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΡΤ το διέψευσε. Δεν λέω να ανταλλάσσουμε 12αρια, όπως οι βόρειοι λαοί. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν πια μαγειρέματα στη βαθμολογία. Αλλά έχω δει να γίνεται. Όταν πήγα πρώτη φορά στη Eurovision, πλήρωσα τα μαγειρέματα της προηγούμενης χρονιάς.

Επιτροπές άλλων χωρών μου είπαν ότι δεν μπορούν να μας δώσουν βαθμούς, γιατί την προηγούμενη χρονιά τους είχαν υποσχεθεί βαθμολογία και τελικά τους έδωσαν ένα. Θέλω η Μαρίνα Σάττι να φέρει το κύπελλο, όπως και η Κύπρια, αλλά εξαρτάται τι θα επενδύσει η ΕΡΤ. Ο διαγωνισμός είναι πια μόνο vision, το τραγούδι είναι παρεμπιπτόντως. Προτιμούσα το τραγούδι να έχει κουπλέ και ρεφρέν, είμαι της παλιάς σχολής. Προσωπικά, δεν θα έκανα ένα βιντεοκλίπ όπως της Μαρίνας Σάττι, από αισθητικής πλευράς».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση