HomeHL-LifestyleΠαντελής Παντελίδης: Η μητέρα του έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους

Παντελής Παντελίδης: Η μητέρα του έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους

«Θα καταθέσουμε μήνυση, αν δεν ανακαλέσει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μητέρα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδου, Αθηνά, έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους. Την είδηση γνωστοποίησε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης (16/11). Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή ο μουσικοσυνθέτης, ο οποίος είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων: «Είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου».

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, αρνείται πως συνέβη κάτι τέτοιο με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, να δηλώνει στο «Πρωινό»: «Ο κύριος Θεοφάνους βγήκε σε μια εκπομπή και είπε ότι είδε τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη πάνω στο μνήμα του γιου της να καταριέται αυτόν, την οικογένειά του και τα παιδιά του. Τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί. Η οικογένεια και ειδικά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη από τη στιγμή που το άκουσε αυτό στεναχωρήθηκε πολύ. Μιλάμε για μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της. Βλέπω κάποια σχόλια, χτυπάνε αυτή τη γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν. Βλέπω σχόλια ότι δήθεν έστειλε το εξώδικο για να κερδίσει χρήματα. Αν είναι δυνατόν. Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είναι ψέμα; Μπείτε στη θέση της… Ζητάμε ν’ ανακαλέσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούμε νομικά.

Θα καταθέσουμε και μήνυση και αγωγή. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Δεν είναι δυνατόν για μια γυναίκα στην ηλικία της, που έχει περάσει όλα αυτά, να βγαίνει κάποιος και να ισχυρίζεται πράγματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ. Ο κύριος Θεοφάνους δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία. Ας έλεγε ότι του το μετέφεραν. Είπε ότι την είδε… Βάλτε και λίγο τη λογική, μια μητέρα στην κηδεία του παιδιού της θ’ ασχοληθεί με κάποιον άλλο; Θ’ ασχολιόταν ποτέ μια μητέρα με τέτοια θέματα; Για ένα τραγούδι; Έχουμε δώσει μια προθεσμία πέντε ημερών για ν’ ανακαλέσει».

Τι είπε ο Θεοφάνους στη «Super Κατερίνα»

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα μία νύχτα. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το πράγμα. Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα. Με ρωτούσαν συνέχεια τη γνώμη μου για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες. Έγραψα μια επιστολή και ανέφερα πως επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 και εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή.

Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα. Είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει: «Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο». Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε. Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Τα είχε με μένα και την Φαίη Σκορδά. Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε» είχε δηλώσει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση