HomeHL-TOPΠέντε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο

Πέντε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο

Τέσσερις συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέντε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησαν το Σαββατοκύριακο τις αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για περιστατικά με θύματα μία σύζυγος, δύο πρώην σύντροφοι και δύο γονείς με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν συνολικά τέσσερις δράστες (ο πέμπτος δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο).

Αναλυτικά οι πέντε υποθέσεις:

Πρώτη υπόθεση: Το μεσημέρι του Σαββάτου ένας γιος τηλεφώνησε την 56χρονη μητέρα του και την απείλησε προκαλώντας την φόβο. Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία που συνέλαβαν τον «θερμόαιμο» γιο.

Δεύτερη υπόθεση: Το πρωί της Κυριακής ένας 42χρονος άνδρας, ο οποίος είναι γνώριμος των αρχών, μίλησε τηλεφωνικά με τους δύο γονείς του και τους απείλησε ότι θα πάει να κάνει ζημιά στο σπίτι. Το περιστατικό καταγγέλθηκε και ο 42χρονος συνελήφθη.

Τρίτη υπόθεση: Μία 38χρονη γυναίκα πήγε χθες στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο 39χρονος σύζυγός της προ δύο μηνών της επιτέθηκε σπρώχνοντάς την στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει. Εξαιτίας όμως παρέλευσης του αυτοφώρου δεν προέκυψε σύλληψη ωστόσο έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία.

Τέταρτη υπόθεση: Χθες, Κυριακή, ένας 22χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του και άρχισαν να καυγαδίζουν. Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον νεαρό να χτυπά την 29χρονη ενώ την απείλησε και μαχαίρι. Ο 22χρονος συνελήφθη από τις αρχές.

Πέμπτη υπόθεση: Ένας 29χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής συναντήθηκε με την 28χρονη πρώην σύντροφό του και την χαστούκισε. Ο 29χρονος συνελήφθη και του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι όπως το να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της ενώ απαγορεύεται να την πλησιάσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση