HomeΣΠΟΡΤι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Πανσερραϊκός – ΟΦΗ

Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Πανσερραϊκός – ΟΦΗ

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Sdna.gr: “Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε δύο φορές (Άλεξιτς 22΄- Μπετανκόρ 33΄) ωστόσο ο Μάρκο Μπάκιτς ήταν ένας ΟΦΗ…μόνος του στις Σέρρες και με δύο προσωπικά γκολ (27΄- 75΄), ο Μαυροβούνιος μέσος έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην κρητική ομάδα, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής των play outs της Super League”.

To10.gr: “«Χορταστική» ισοπαλία μεταξύ Πανσερραϊκού και ΟΦΗ (2-2) στις Σέρρες – Ο Μπάκιτς με δύο γκολ «απάντησε» στους Άλεξιτς και Μπεντακόρ, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό και να εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία”.

Sport24.gr: “Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, με τον Μπάκιτς να απαντάει (27′, 75′) στα γκολ των Άλεκσιτς (22′) και Μπέτανκορ (33′)”.

Gazzeta.gr: “Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω ζέστης, Πανσερραϊκός και ΟΦΗ βρήκαν… κίνητρο και πρόσφεραν στον κόσμο ένα χορταστικό 2-2! Μπετανκόρ, Άλεξιτς και Μπάκιτς (2) τα γκολ της αναμέτρησης¨.

Sport-fm.gr: “Είχε μπόλικο θέαμα αλλά όχι νικητή το ματς που άνοιξε την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, καθώς Πανσερραϊκός και ΟΦΗ έμειναν στο 2-2. Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, ισάριθμες φορές ισοφάρισαν οι Κρητικοί με τον Μπάκιτς, με τις δύο ομάδες να παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση