HomeHL-SportsΑστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 1-1 -Video-

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 1-1 -Video-

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν για τους ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με ένα γκολ, δύο δοκάρια και δεκαπέντε τελικές προσπάθειες μπροστά στις δύο εστίες (εννέα ο ΟΦΗ, έξι ο Αστέρας Τρίπολης). Στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά το 60ό λεπτό ο ρυθμός δεν διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Αγγελάκη. Ο 17χρονος (δεν τα έχει κλείσει ακόμη) ποδοσφαιριστής, ο οποίος  υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο προ ημερών, πέρασε στο παιχνίδι στο 80ό λεπτό στη θέση του Μιριτέλο και πραγματοποίησε την παρθενική του συμμετοχή σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”:

5′ Μετά από λάθος του Τσιφτσή (έκανε τσαφ εκτός περιοχής στην προσπάθειά του να διώξει) ο Μπάκου δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, καθώς ήταν άστοχος προ κενής εστίας.

9′ Δυνατό σουτ του Μεγιάδο από το ύψος του πέναλτι μετά το γύρισμα του Ριέρα, η μπάλα πέρασε ψηλά, άουτ.

Αλάγκμπε γκολ με ΟΦΗ

12′ ΓΚΟΛ 1-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ Ο Λουκάο δεν απομάκρυνε καλά τη μπάλα, ο Ρεγκίς έδωσε πάρε – βάλε στον Αλάγκμπε, ο οποίος εξ επαφής την έσπρωξε στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ. Είναι το πρώτο το παρθενικό τέρμα του 24χρονου Νιγηριανού αμυντικού στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

14′ ΔΟΚΑΡΙ. Το -εκτός περιοχής- σουτ του Γιον Τοράλ αποκρούσθηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσιφτσή.

14′ Στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Λύρατζης έκανε το παράλληλο γύρισμα, αλλά ο Ρεγκίς δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

17′ Κακό μακρινό σουτ του Μπάκιτς με τη μπάλα να περνά εκτός, άουτ.

21′ Ο Ριέρα βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, αλλά ήταν άστοχος.

24′ ΔΟΚΑΡΙ. Μπαλιά του Μπάκιτς στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, ο Ισέκα από θέση τετ α τετ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσιφτσή.

29′ Μετά το λάθος του Μεγιάδο, ο Παλάσιος πέρασε τον Μπάκιτς στην περιοχή και πλάσαρε με τον Λαμπρόπουλο να σώζει πάνω στη γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Ζουγλή από τα όρια της περιοχής ήταν άστοχο.

39′ Κεφαλιά του Μιριτέλο εντός περιοχής, μπλόκαρε ο Χριστογεώργος.

43′ Ο Ισέκα πάτησε περιοχή και βρέθηκε απέναντι από τον Τσιφτσή, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει υπό την πίεση και του Καστάνιο.

53′ ΓΚΟΛ 1-1. Μπαλιά του Μεγιάδο στην πλάτη της άμυνας, ο Μπάκου γύρισε παράλληλα από δεξιά και ο Γκρόζντανιτς στην προσπάθειά του να απομακρύνει προ του Τοράλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

59′ Έπιασε την κεφαλιά ο Λαμπρόπουλος μετά από εκτέλεση φάουλ για να μπλοκάρει με άνεση ο Τσιφτσής.

60′ Ο Ρεγκίς σούταρε εκτός περιοχής, ο Χριστογεώργος απέκρουσε στη γωνία και στη εξέλιξη της φάσης ο Ζουγλής προσπάθησε να γυρίσει στην καρδιά της περιοχής αλλά εκεί ήταν ο Λουκάο και παραχώρησε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου έπιασε άστοχη κεφαλιά ο Μιριτέλο.

86′ Ο Μοσκέρα γύρισε, αλλά ο Φελίπε δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Ψύλλος (Λέσβου)
4ος διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
VAR: Τζήλος (Λάρισας)
AVAR: Νιδριώτης (Αθηνών)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (70′ Μουνάφο), Αλάγκμπε, Ζουγλής (70′ Μπαρτόλο), Παλάσιος (79′ Γκος), Ρεγκίς, Μιριτέλο (80′ Αγγελάκης).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Λουκάο, Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Τοράλ (74′ Αποστολάκης), Ριέρα (83′ Μοσκέρα), Μπάκιτς (88′ Θεοδοσουλάκης), Μπάκου (74′ Γκλάζερ), Ισέκα (83′ Φελίπε).

Διαφήμιση
Διαφήμιση