HomeHL-SportsΤραϊανός Δέλλας: “Μας βοήθησαν οι αλλαγές – Η ζέστη επηρέασε και τις δύο ομάδες”

Τραϊανός Δέλλας: “Μας βοήθησαν οι αλλαγές – Η ζέστη επηρέασε και τις δύο ομάδες”

Στην δυναμική που έδωσαν στην ομάδα του οι κινήσεις που έγιναν στάθηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου του αγώνα των Σερρών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την ζέστη που έπαιξε σημαντικό ρόλο, για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αλλά και τις λεπτομέρειες που στοίχησαν από τον ΟΦΗ να πάρει ακόμα μια νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έγινε ένα παιχνίδι σε πολύ δύσκολες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές. Βρεθήκαμε αναπάντεχα πίσω στο σκορ, εκεί κάπου χαθήκαμε λίγο, αντιδράσαμε και πάλι από μια στατική φάση δεχτήκαμε γκολ.

Είπαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια, οι αλλαγές μας βοήθησαν αλλά όταν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, σκοράρεις δύο φορές και δεν κερδίζεις, είναι κάτι αρνητικό για εμάς δίχως αυτό να μην σημαίνει ότι δεν προσπαθήσαμε αλλά και ότι δεν τηρήθηκε το πλάνο.

Κάποιες λεπτομέρειες μας κοστίζουν τις νίκες αλλά και οι καιρικές συνθήκες επηρέασαν τις προσπάθειες των παικτών γιατί με τέτοια ζέστη δεν μπορείς να δείξεις αυτά που θέλεις.

Να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό καλή επιτυχία, έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα εδώ”.

Μάρκο Μπάκιτς: «Η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ, να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Με Μάρκο Μπάκιτς η προπόνηση του ΟΦΗ | Cretapost.gr

                                                                 Μάρκο Μπάκιτς

Ο ΟΦΗ έφυγε από τις Σέρρες με τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς έμεινε στο τελικό 2-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Μάρκο Μπάκιτς μίλησε για το παιχνίδι και… ξέσπασε σχετικά με την εμφάνιση της ομάδας, ζητώντας αυτοκριτική.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι υπό αυτές τις συνθήκες. Νομίζω ότι όταν ελέγχουμε το παιχνίδι δεν μπορούμε να δεχόμαστε αντεπιθέσεις έτσι. Πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια όπως αυτά, που έχουμε την κατοχή και τα πάντα στο χέρι μας. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά και η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα από το οποίο μπορούμε να μάθουμε.

Θα ήθελα να πω ότι ο ΟΦΗ και οι παίκτες του ΟΦΗ δεν είναι ικανοποιημένοι με την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πρέπει να είμαστε θυμωμένοι, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δούμε γιατί είμαστε εδώ. Εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, όπως φέτος που ο στόχος ήταν τα play offs, πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Διαφήμιση
Διαφήμιση