HomeHL-SportsΟΦΗ: Με Νέιρα στην αποστολή κόντρα στον Βόλο

ΟΦΗ: Με Νέιρα στην αποστολή κόντρα στον Βόλο

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται ο Νέιρα για το ματς με τον Βόλο, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να επιστρέφει μετά από δύο μήνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έτοιμος και πάλι έπειτα από δύο μήνες ο Νέιρα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των Κρητικών για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ :

«Με τον Juan Neira να επιστρέφει στην αποστολή, έπειτα από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Βόλο (28/2) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (20/4, 18:30) αγώνα κόντρα με την ομάδα της Μαγνησίας στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Baumann, Lucao, Μαρινάκη, Βούρο, Thorarinsson,Λαμπρόπουλο, Abanda, Gallegos, Neira, Toral, Riera, Mellado, Glazer, Bakic, Baku, Iseka, Phellype, Mosquera, Θεοδοσουλάκη.

Ο Γιάννης Αποστολάκης δέχθηκε χτύπημα στο γαστροκνήμιο από μαρκάρισμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έμεινε εκτός αποστολής, όπως ο Ηλίας Σημαντηράκης, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και οι Matheus Bressan, Jesus Jimenez, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Ανδρέας Αδαμάκης, Manuel Καλαφάτης και Τίτος Κουτεντάκης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση