HomeHL-SportsΠραξιτέλης Βούρος: «Ο ΟΦΗ δεν πήρε αυτό που άξιζε, αποκλειστικά υπεύθυνοι εμείς οι παίκτες»

Πραξιτέλης Βούρος: «Ο ΟΦΗ δεν πήρε αυτό που άξιζε, αποκλειστικά υπεύθυνοι εμείς οι παίκτες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σεζόν στον ΟΦΗ ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα και υψηλές προσδοκίες.

Οι Κρητικοί έκαναν δυνατό photo finish την προηγούμενη χρονιά με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και άφησαν υποσχέσεις που σε καμία περίπτωση δεν εκπλήρωσαν.

Παρόλο που ξεκίνησαν δυνατά στο πρωτάθλημα με τρεις σπουδαίες νίκες κόντρα σε Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στις πρώτες επτά αγωνιστικές της  Superleague κάπου εκεί έγινε… black out!

Οι Ομιλίτες έμειναν χωρίς νίκη για 11 αγωνιστικές και 110 ημέρες, από τις 2 Οκτωβρίου, μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, όταν και νίκησαν τον Παναιτωλικό με 1-0, όμως ήταν πια αργά για το «τρένο» των Play Off.

O Πραξιτέλης Βούρος ήταν βασική και… αναντικατάστατη μονάδα του ΟΦΗ για ακόμα μια σεζόν.

Ο Έλληνας στόπερ είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του, με περισσότερα από 2.800 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ήταν βασικός και στα 32 παιχνίδια που ήταν διαθέσιμος, έχοντας κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των Βάλντας Νταμπράουσκας, Πέπε Μελ και Τραϊανού Δέλλα.

Ο σέντερ μπακ του ΟΦΗ διανύει την τέταρτη σεζόν του στο «Γεντί Κουλέ» και πλέον είναι εκ των αρχηγών της ομάδας, έχοντας φορέσει το περιβραχιόνιο στις 26 από τις 32 εμφανίσεις του μέσα στη σεζόν.

Συνολικά με τα μελανόλευκα μετράει μέχρι στιγμής 117 εμφανίσεις, με τρία γκολ και δυο ασίστ.

Ο 28χρονος αμυντικός μίλησε  για τη σεζόν που δεν εξελίχθηκε όπως την περίμεναν οι Κρητικοί, για τις αλλαγές προπονητών, για την τετραετία του στο Ηράκλειο και για το μέλλον του, καθώς βρίσκεται στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ.

«Είμαστε καλύτεροι με τον Δέλλα, να δείξουμε μέχρι τέλους την απαραίτητη σοβαρότητα»
Η σεζόν φτάνει στο τέλος της.

Έχουν μείνει ακόμα τέσσερις αγωνιστικές για τα Play Out της Superleague και ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μια θέση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ασφαλής». Πως βιώνεις αυτή την αγωνιστική περίοδο;

«Σίγουρα όσοι είναι γύρω από την ομάδα δεν μπορούν να είναι ευχαριστημένοι από το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Θωρώ πως δεν πήραμε σαν ομάδα αυτό που μας άξιζε.

Ξεκινήσαμε τη χρονιά με μεγάλες προσδοκίες και μεγάλες νίκες αλλά δεν συνεχίστηκε έτσι κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αυτό μας δημιούργησε προβλήματα τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά ανάμεσα στους παίκτες αλλά και τον κόσμο που μας ακολουθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση