HomeΚΡΗΤΗΚαθηγητής Γ. Κοντάκης: Επανεξελέγη Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης για την περίοδο 2024-2028

Καθηγητής Γ. Κοντάκης: Επανεξελέγη Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης για την περίοδο 2024-2028

Mε 9 ψήφους υπέρ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης, σήμερα Τρίτη 09/4 στην οποία πραγματοποιήθηκε η διαδικασία ανάδειξης του νέου Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης για την περίοδο 2024-2028.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε με μυστική ψηφοφορία και ηλεκτρονικά, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ».

Η διαδικασία ξεκίνησε με την παρουσίαση του προτεινόμενου σχεδίου ανάπτυξης 2024-2028 του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και των προτεινόμενων Αντιπρυτάνεων, από τον υποψήφιο για το αξίωμα του Πρύτανη, Καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη.

Ακολούθησε η αξιολόγηση των προσόντων του υποψηφίου και των προτεινομένων Αντιπρυτάνεων από τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης.

Μετά την αξιολόγηση, πραγματοποιήθηκε η μυστική ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας ανέδειξε τον Καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη ως νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης για την περίοδο 2024 – 2028, με 9 ψήφους υπέρ και 2 λευκές ψήφους.

Ο Καθηγητής Ορθοπεδική Γεώργιος Μ. Κοντάκης αναλαμβάνει το αξίωμα του Πρύτανη με τη δέσμευση για την προαγωγή του Πανεπιστημίου Κρήτης στο μέλλον.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση