HomeΚΡΗΤΗΕ.Δ.Ε.Υ.Α: Επανεκλογή Γιώργη Μαρινάκη

Ε.Δ.Ε.Υ.Α: Επανεκλογή Γιώργη Μαρινάκη

«Θα διασφαλιστεί η ορθή μεταρύθμιση και όχι η απορρύθμισή ενός συστήματος» δήλωσε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση με ευρεία και ουσιαστική συμμετοχή των Μελών που παρακολούθησαν τις προγραμματισμένες εργασίες και εκδηλώσεις της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.),   πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21  και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 στα Χανιά, υπό την προεδρεία του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη.

Πιο συγκεκριμένα, με  αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, διοργανώθηκε Εσπερίδα το απόγευμα της Πέμπτης, στο  Μεγάλο Αρσενάλι , στη διάρκεια της οποίας καταρτισμένοι επιστήμονες παρουσίασαν μελέτες και ερευνητικά πορίσματα για την εξοικονόμηση και ορθολογική διαχείριση του νερού, με ειδική αναφορά και στον πρωτογενή τομέα όπου διαπιστώθηκε κατασπατάληση κυρίως λόγω άγνοιας των βασικών παραμέτρων από τους χρήστες.

Νωρίτερα, το πρωί της ίδιας ημέρας,  πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.,  με επίκεντρο το μέλλον της διαχείρισης του νερού .

Την Παρασκευή 22/3/’24, ο  Δήμαρχος,  ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ., συμμετείχε στις  εργασίες της 33ης Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. . Από τις αρχαιρεσίες,  ανανεώθηκε η θητεία του κ. Μαρινάκη στο αξίωμα του Προέδρου της ΕΔΕΥΑ.

Με την ευκαιρία της πανηγυρικής επανεκλογής του στην Προεδρεία  της Ένωσης , ο Δήμαρχος Ρεθύμνου συγκινημένος και βαθιά ικανοποιημένος δήλωσε: « Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή η ομόθυμη ανταπόκριση των εκλεκτόρων της ΕΔΕΥΑ και η αποδοχή και η εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο μου και στο  έργο που επιτελούμε στην ΕΔΕΥΑ.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Με υψηλό αίσθημα της ευθύνης που απορρέει από αυτή την τιμή, δεσμεύομαι,  μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία, να επιδιώξουμε σθεναρά όλες τις αναγκαίες προσαρμογές ώστε να διασφαλιστεί η ορθή μεταρύθμιση και όχι η απορρύθμισή ενός συστήματος, το οποίο  έχει προσφέρει στη χώρα και στο περιβάλλον σημαντικό όφελος, όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν τα θετικά αποτελέσματα κάθε σχεδιασμού και δράσης του.

Ευχαριστώ θερμά τα απερχόμενα μέλη του ΔΣ. της ΕΔΕΥΑ για την παραγωγική συνεργασία τους και τη γόνιμη προσφορά τους.

Είμαι πεπεισμένος ότι η και η νέα διοίκηση της ΕΔΕΥΑ,  θα διαχειριστεί τις προκλήσεις, τις ανάγκες και τα ζητήματα που θα ανακύψουν με αμεσότητα , αποτελεσματικότητα, σχεδιασμό και δυναμικές διεκδικήσεις, για την προστασία του πιο πολύτιμου αγαθού, του νερού καθώς και του φυσικού και αστικού περιβάλλοντός μας, στο παρόν και το μέλλον» .

edeva-chania1

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση