HomeHL-GreeceΓυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου, το νινάκι μου περιμένει δικαίωση» – Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου, το νινάκι μου περιμένει δικαίωση» – Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος νοσηλεύεται σε ειδικό χώρο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, της 28χρονης που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε σπεύσει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

«Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου» λέει η μητέρα της Κυριακής στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι η κόρη της περιμένει δικαίωση.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται, ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση και τους παρακαλώ να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της Κυριακής μου», τονίζει η μητέρα της 28χρονης.

«Εύχομαι καμία άλλη μάνα στον κόσμο να μην περάσει αυτό που περνώ εγώ. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου. Δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ, ούτε η ψυχή της κόρης μου. Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση», πρόσθεσε η μητέρα της 28χρονης.

Η δήλωση της μητέρας της Κυριακής έρχεται μόλις λίγα 24ώρα μετά την δημοσιοποίηση από τον ΑΝΤ1 ενός νέου βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η στιγμή της γυναικοκτονίας μπροστά στη φρουρά του Αστυνομικού Τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος γυναικοκτόνος νοσηλεύεται σε ειδικό χώρο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που διέπραξε. Στα πρώτα λόγια του στους γιατρούς, επέμεινε στους ισχυρισμούς του ότι δεν θυμάται την στιγμή που επιτέθηκε με μαχαίρι στην πρώην σύντροφό του, μαχαιρώνοντάς την μέχρι θανάτου. «Δεν θυμάμαι την στιγμή της επίθεσης» φέρεται να είπε και πρόσθεσε προκλητικά ότι «εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ».

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση