HomeHL-SportsΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0-Video-

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0-Video-

Την πρώτη νίκη στα πλέι άουτ πέτυχε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 4-0 του ουραγού ΠΑΣ Γιάννινα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εύκολο έργο για την Κρητική ομάδα, η οποία προηγήθηκε νωρίς, ενώ τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο με την αποβολή του Εραμούσπε στο 26 λεπτό, η οποία προκάλεσε και την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στο “Γεντί Κουλέ”:

1′ Απειλεί με το ξεκίνημα ο ΟΦΗ, η σέντρα – σουτ του Ριέρα έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από την εστία του Νάγκι.

6′ Εκτέλεση φάουλ του Σόρια, μετά από μια κεφαλιά του Μπακαδήμα ο Τζίμας δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα εντός εστίας με ψαλίδι.

10′ ΓΚΟΛ 1-0. Έπειτα από ασυνεννοησία και σερί λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων, η μπάλα κατέληξε στον Τοράλ, ο οποίος πέφτοντας πάσαρε στον Ριέρα κι εκείνος σκόραρε προ κενής εστίας. Στη συνέχεια πήγε να αφιερώσει το γκολ στον Δέλλα.

18′ Ο Γαγιέγος πάσαρε στον Ισέκα, ο οποίος επιχείρησε δύο προσποιήσεις και σούταρε, με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενο και να καταλήγει στην αγκαλιά του Νάγκι.

26′ ΑΠΟΒΟΛΗ. Αρχικά δόθηκε κίτρινη κάρτα στον Εραμούσπε για μαρκάρισμα στον Ισέκα. Μέσω VAR ο Πουλικίδης κλήθηκε να δει το ριπλέι για το αν η κάρτα που δόθηκε στον Εραμούσπε θα έπρεπε να ήταν κόκκινη κι εν τέλει απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα.

32′ Ο Γαγιέγκος έβγαλε εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας για τον Μπάκου, αλλά εκείνος έχασε το κοντρόλ και την ευκαιρία να βγει τετ α τετ με τον Νάγκι.

34′ Ο Γαγιέγος έδωσε στον Ριέρα, εκείνος βρήκε τον Ισέκα εντός περιοχή ς,αλλά το πλασέ του τελυταίου από καλή θέση εξουδετερώθηκε από τον Νάγκι.

40′ Σέντρα του Μεγιάδο και κεφαλιά – πάσα του Βούρου, αλλά πλάσαρε άστοχα πάνω στην κίνηση ο Τοράλ.

41′ Ο Ροζάλες έκλεψε τη μπάλα από τον Μεγιάδο στον χώρο του κέντρου, με τον Τζίμα να μην μπορεί να νικήσει τον Χριστογεώργο.

45+1′ Σουτ του Τοράλ, ο Μπακαδήμας απομάκρυνε, νέο σουτ του Γαγιέγος με τη μία εκτός περιοχής, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Νάγκι.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Άνετη επικράτηση για τους Κρητικούς

45+4′ ΓΚΟΛ 2-0. Μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Τοράλ, ο Μπάκου βγήκε απέναντι από τον Νάγκι και τον νίκησε με όμορφο πλασέ διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΟΦΗ.

46′ Ο Τοράλ δεν πρόλαβε να σκοράρει με προβολή μετά το γύρισμα του Τοράρινσον.

51′ Πολύ κακό τελείωμα του Ριέρα, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Νάγκι μετά την κάθετη πάσα του Τοράλ.

56′ Φαλτσαριστό σουτ του Τοράλ εντός περιοχής, με τον Νάγκι να αποκρούει εντυπωσιακά και στη συνέχεια η κεφαλιά του Ισέκα ήταν άστοχη.

ΟΦΗ: Άνετη νίκη 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα – CandiaDoc-Κρήτη-Επικαιρότητα,αρθρογραφία,παραπολιτικά

58′ ΓΚΟΛ 3-0. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τοράρινσον, ο Ισέκα βγήκε στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ πάνω στην κίνηση έδωσε “αέρα” τριών τερμάτων στον ΟΦΗ.

59′ Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γαγιέγος, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

64′ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ. Ο Ισέκα συνεργάστηκε με τον Τοράλ, πάτησε στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο καλό του πόδι και με τρομερό σουτ σκόραρε, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

74′ Ο Ροσέρο συνεργάστηκε με τον Σόρια, αλλά το σουτ που εςπιχείρησε ήταν πολύ άστοχο.

80′ Κάθετη πάσα του Γαγιέγος, ο Μοσκέρα γύρισε στον Ριέρα, αλλά εκείνος σούταρε άστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής.

83′ Άστοχη η κεφαλιά του Σομποτσίνσκι.

84′ Η κεφαλιά του Τσαούση, μετά από σέντρα του Λιάσου, δεν ανησύχησε τον Χριστογεώργου που μπλόκαρε τη μπάλα.

ΟΦΗ- ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής - GRTimes.gr

86′ ΓΚΟΛ 4-0. Ο Λουίζ Φελίπε βρήκε στην περιοχή τον Ριέρα, εκείνος βγήκε απέναντι από τον Ναγκό και με δυνατό σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΟΦΗ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

90+2′ Ο Ισέκα βγήκε απέναντι από τον Νάγκι, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

90+3′ Ο Μοσκέρα πλάσαρε άστοχα από πλεονεκτική θέση, μετά από τη σέντρα του Ριέρα.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Βεργέτης (Αργολίδας)
4ος διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
VAR: Τζήλος (Λάρισας)
AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος (69′ Λουκάο), Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο (69′ Μπάκιτς), Γαγιέγος, Μπάκου (75′ Φελίπε), Τοράλ (69′ Μοσκέρα), Ριέρα, Ισέκα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Νάγκι, Τσαούσης, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Καραχάλιος (80′ Λιάσος), Ριένστρα (46′ Τζίνο), Ροζάλες (46′ Ντεμίρ), Τζίμας (46′ Ροσέρο), Κόντε (69′ Λεό).

Διαφήμιση
Διαφήμιση