HomeHL-LifestyleΗ συγκλονιστική εξομολόγηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τον χωρισμό από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τον χωρισμό από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη για την καριέρα του και για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη για τις έντονες στιγμές στην καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε στην αλλαγή της φωνής του και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης αναπόλησε στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων την πρώτη του συναυλία στην Κύπρο, τη συνεργασία του με τον Γιώργο Χατζηνάσιο για το τραγούδι της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη και τη συνάντησή του με τον Γιώργο Νταλάρα στην εφηβεία του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διέψευσε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει υποβληθεί σε επέμβαση στις φωνητικές του χορδές. «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Το διαβάζω και στεναχωριέμαι γιατί είναι παραπλάνηση. Δεν έχει γίνει ποτέ καμία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι χορδές πρέπει να έχουν μία βλάβη για να αλλάξει η φωνή. Η φωνή αλλάζει από πολλούς παράγοντες. Πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, αυτό που συνέβη στη δική μου περίπτωση είναι ότι επειδή είμαι πολύ ανήσυχο πνεύμα και ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα. Στα πλαίσια της μουσικότητας άλλαζα τεχνικές φωνητικές.

«Ήταν πολύ έντονος ο δεσμός μας»

Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου να φανεί τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την ‘πάτησες’. Για να το γυρίσεις πίσω θέλεις άλλο τόσο και πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο», ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σε ερώτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επισήμανε πως ήταν καλύτερα που δεν απέκτησαν παιδί με τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τώρα πλέον ναι, θα ήθελα ένα παιδί. Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις», εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης. «Ήταν πολύ έντονος ο δεσμός μας» υπογράμμισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

in.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση