HomeHL-LifestyleΜιχάλης Χατζηγιάννης: Η άγνωστη ιστορία με τον Λευτέρη Πανταζή

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η άγνωστη ιστορία με τον Λευτέρη Πανταζή

Ένιωσα από πρώτο χέρι τη γενναιοδωρία του, είπε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία για τη γνωριμία του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον Λευτέρη Πανταζή, αφού ήταν στο πλευρό του στα πρώτα βήματα της καριέρας του. «Ένιωσα από πρώτο χέρι τη γενναιοδωρία του Πανταζή», ξεκίνησε να λέει ο τραγουδιστής.

Πρώτος, τον λόγο πήρε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος περιέγραψε πώς έγινε η γνωριμία τους.

«Ερχόμουν στην Κύπρο και τραγουδούσα και όταν έφευγα, στο αεροδρόμιο έβλεπα ένα CD ενός μικρού, όμορφου παιδιού και λέω «να είναι καλός αυτός;». Το CD έγραφε «Μιχάλης Χατζηγιάννης». Πήρα το CD, πήγα στην Αθήνα, βρήκα από πίσω το τηλέφωνο, πήρα τηλέφωνο. Το σήκωσε ο διευθυντής του ΡΙΚ, με τον οποίο κλείσαμε ραντεβού και ήρθε ο Μιχάλης μαζί του στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε με τη σειρά του: «Πήρα ένα τηλέφωνο μέσω του τότε συνεργάτη μου και λέω «είναι δυνατόν να παίρνει εμένα στο σχολείο; Πού με βρήκε ο άνθρωπος;». Και κάποια στιγμή μιλήσαμε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω αν με κατάλαβε με τα κυπριακά, με κάλεσε και μου είπε ότι θέλει να πάω μαζί του στο Ποσειδώνιο».

«Λέω «θα τα παρατήσω όλα και θα έρθω», κι ας πήγαινα ακόμα σχολείο», πρόσθεσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
prototothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση