HomeHL-9«Βραχιολάκια» σε τρία άτομα για κοκαΐνη στο Ηράκλειο

«Βραχιολάκια» σε τρία άτομα για κοκαΐνη στο Ηράκλειο

Ανταλλαγή με κλεμμένη μηχανή - Κατασχέθηκαν χρήματα και ζυγαριά ακριβείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τo απόγευμα της 4ης Απριλίου 2024, τρεις ντόπιοι συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για κατηγορίες που περιλαμβάνουν παράνομες δραστηριότητες σύμφωνα με τη νομοθεσία περί ναρκωτικών ουσιών, κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο ενεργούμενης προανάκρισης για υπόθεση κλοπής μοτοσυκλέτας στον Δήμο Αγίου Νικολάου την προηγούμενη μέρα. Ο ένοχος, ένας 38χρονος ημεδαπός, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την προανάκριση, ο 38χρονος παρέδωσε τη μοτοσυκλέτα σε έναν 28χρονο ημεδαπό, από τον οποίο παρέλαβε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση και σύλληψη του 28χρονου, καθώς και ενός άλλου ημεδαπού, ηλικίας 53 ετών, ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται σε παρόμοιες δραστηριότητες.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων και της έρευνας στην κατοικία του 28χρονου, κατασχέθηκαν οκτώ αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 6,2 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 435 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Επίσης, ανακτήθηκε η κλεμμένη μοτοσυκλέτα με σκοπό να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη της.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

img-a5157a8a4df2f022e0818d7adfae8e2d-v img-8a3551dcc9d6f0880bfb0077899358ba-v

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση