HomeΕΛΛΑΔΑΕξωδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι στην Ακρίτα: Προσβλητικά και ανήθικα τα σχόλια της

Εξωδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι στην Ακρίτα: Προσβλητικά και ανήθικα τα σχόλια της

Τι αναφέρει η σύζυγος του πρωθυπουργού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με εξώδικη δήλωση της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι απαντά στις κατηγορίες της  Έλενας Ακρίτα που έλαβαν χώρα μέσω αναρτήσεων της τελευταίας στο Facebook στις 31.3.2024 και 1.4.2024.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν αφήνει κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων αναπάντητο και παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία για την κατάρριψη των ισχυρισμών της.

Επιπλέον, επισημαίνει στην εξώδική δήλωσή της ότι η επίθεση της κας Ακρίτα έχει προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τα σχόλια της είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα.

Όπως είναι γνωστό, η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτηση της κατηγόρησε την κυρία Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για «μπίζνες» και άφησε αιχμές για το αδιαφάνεια ως προς τα περιουσιακά της στοιχεία. Τούτου δοθέντος και με δεδομένη την απροθυμία της κυρίας Ακρίτα να ανασκευάσει, η σύζυγος του πρωθυπουργού προανήγγειλε την πρόθεση της να καταθέσει και αγωγή και μήνυση εναντίον της.

Μάλιστα, το Μέγαρο Μαξίμου κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην αφήσουν τη βουλευτή στο απυρόβλητο χάριν ασυλίας, με την Έλενα Ακρίτα να διαμηνύει ότι θα συμφωνήσει στην άρση της.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της κας Ακρίτα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια επί προσωπικού ανάρτηση στο facebook υπερασπιζόμενος τη σύζυγό του.

«Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, ενώ εμφανίστηκε διατεθειμένος να πάει και μάρτυρας στο δικαστήριο με εγκαλούμενη την Έλενα Ακρίτα. «Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», είχε αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση