HomeUncategorizedΈλενα Ακρίτα: “Πάνω από τις ενστάσεις, θα βάλω αυτή τη στιγμή την κομματική συνοχή”

Έλενα Ακρίτα: “Πάνω από τις ενστάσεις, θα βάλω αυτή τη στιγμή την κομματική συνοχή”

«Αποφάσισα ότι πάνω από όλα και πάνω από τις ενστάσεις τις περίφημες πρέπει να βάλω αυτή τη στιγμή την κομματική συνοχή, σε μια εποχή μάλιστα που εμείς βαλλόμαστε από παντού» δήλωσε η Έλενα Ακρίτα κατά την άφιξή της στις Σπέτσες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις Σπέτσες έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, προκειμένου να δώσει το παρών στις εργασίες της Κ.Ο. του κόμματος.

Φτάνοντας με το θαλάσσιο ταξί στο λιμάνι των Σπετσών λίγο πριν τις 15:00, η Έλενα Ακρίτα δήλωσε: «Ναι αποφάσισα να έρθω τελικά γιατί είχα μια πολύ δημιουργική κουβέντα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρέπει να πω ότι δεν με πίεσε καθόλου. Πολύ δημοκρατικά ανταλλάξαμε τις απόψεις μας και το σκεπτικό μας, αλλά μετά αποφάσισα ότι πάνω από όλα και πάνω από τις ενστάσεις τις περίφημες πρέπει να βάλω αυτή τη στιγμή την κομματική συνοχή, σε μια εποχή μάλιστα που εμείς βαλλόμαστε από παντού. Και από εχθρούς αλλά και από πρώην φίλους. Και όπως όλοι γνωρίζουμε οι πρώην φίλοι είναι καμία φορά χειρότεροι. Όποτε είμαστε όλοι εδώ μαζί».

Τέλος για τα συντροφικά πυρά απάντησε: «Νομίζω ότι πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω. Πάντα υπάρχουν αυτά.»

“Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει”

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή της χθες στα social media, η Έλενα Ακρίτα εξήγησε τους λόγους της για τους οποίους αποφάσισε να παραβρεθεί στη σημερινή συνεδρίαση:

«Θα πάω αύριο στις Σπέτσες. Θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα.

Σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε» έγραψε χαρακτηριστικά.

news247.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση