HomeΚΡΗΤΗΣτο Παγκρήτιο Στάδιο η Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου και μέλη της Εθνικής ομάδας στον Ακοντισμό

Στο Παγκρήτιο Στάδιο η Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου και μέλη της Εθνικής ομάδας στον Ακοντισμό

Για προετοιμασία και προπόνηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πόλο έλξης για την προετοιμασία Αθλητών και ομάδων αποτελεί το Ηράκλειο καθώς διαθέτει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα. Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες και οι αθλητικές εγκαταστάσεις όπως το Παγκρήτιο Στάδιο προκρίνουν την περιοχή μας ως κύρια επιλογή και προορισμό για την προετοιμασία και προπόνηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό το Παγκρήτιο στάδιο φιλοξενεί αυτές τις ημέρες την Εθνική Γυναικών ποδοσφαίρου που βρίσκεται στο Ηράκλειο και προετοιμάζεται για τους αγώνες των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ενόψει της πρεμιέρας την Παρασκευή 4/4 απέναντι στα νησιά Φερόε η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στις άρτιες εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου. Η αποστολή της Εθνικής είχε στην πρωινή της προπόνηση και μια ευχάριστη έκπληξη καθώς την υποδέχτηκαν μαθητές δημοτικού της πόλης μας, που βρίσκονταν εκεί, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής τους επίσκεψης στο Παγκρήτιο.

akontio

Επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου Γιάννης Τσαπάκης και η αντιπρόεδρος του ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Άρια Χουρδάκη υποδέχτηκαν στο Παγκρήτιο στάδιο τα μέλη της Εθνικής ομάδας στίβου στο αγώνισμα του ακοντισμού.

Οι αθλητές Γιάννης Κυριαζής, Χριστόφορος Σταυρόπουλος, Δημήτρης Τσίτσιος και η Μαργαρίτα Τσουκαλά μαζί με τον προπονητή τους Θωμά Κυριαζή επέλεξαν το Ηράκλειο και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους πριν την έναρξη των σημαντικών αγώνων της φετινής χρονιάς.

Ο Γιάννης Κυριαζής δήλωσε σχετικά: “ Θα είμαστε για δύο εβδομάδες στο Ηράκλειο, με καλές συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να κάνουμε καλή προπόνηση. «Μου έχουν λείψει οι ποιοτικές βολές με καλές συνθήκες» συμπλήρωσε.

Ο Κυριαζής είναι στην 17η θέση στο ράνκινγκ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και στην 35η για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση