HomePost ItΝΟΔΕ Ηρακλείου: Καλοσώρισε υπουργό και υφυπουργό

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Καλοσώρισε υπουργό και υφυπουργό

Έγινε αναφορά για τα 50 χρόνια της Ν.Δ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή τακτική συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Ε.Π. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ), με παρουσία του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη και του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακοπούλου, οι οποίοι βρέθηκαν στο Ηράκλειο και επισκέφτηκαν τα γραφεία της οργάνωσης.

Τόσο ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Ευάγγελος Καρκανάκης  όσο και οι παριστάμενοι Υπουργοί, αναφέρθηκαν στα 50 χρόνια που γιορτάζει φέτος από την ίδρυσή της η Νέα Δημοκρατία, καθώς  και στις προετοιμασίες για το 15ο συνέδριο του κόμματος στο Ζάππειο μέγαρο στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Τονίσθηκε επίσης για μια ακόμη φορά, η κρισιμότητα των επικείμενων Ευρωεκλογών του Ιουνίου και η πολιτική σημασία του αποτελέσματός τους  για την πολιτική σταθερότητα και σοβαρότητα που αποτελούν προϋπόθεση για την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας.

Εκτενής αναφορά έγινε για την δυνατότητα που δίνεται για πρώτη φόρα στους μόνιμους κατοίκους του εξωτερικού συμπατριώτες μας αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία  μέσω της επιστολικής ψήφου, με μόνη προϋπόθεση να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μέσω της σχετικής πλατφόρμας μέχρι την 29η Απριλίου,

Επιβεβαιώθηκε από όλα τα παριστάμενα στελέχη, η ετοιμότητα και η εγρήγορση των τοπικών οργανώσεων και των μελών, αλλά και η αισιοδοξία για το αποτέλεσμα και αυτής της εκλογικής μάχης για την Νέα Δημοκρατία.

Συζητήθηκαν ακόμα οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και βέβαια με την ευκαιρία της παρουσίας των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν το χαρτοφυλάκιό τους και απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Η συνεδρίαση έκλεισε με διαλογική συζήτηση για οργανωτικά θέματα και προγραμματισμό δράσεων για το αμέσως προσεχές διάστημα.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση